ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Στον Alpha η καραντίνα πήγε περίπατο

ALPHA – Με την ανακοίνωση του lockdown οι τηλεοπτικοί σταθμοί αγχώθηκαν για το μέλλον των παραγωγών τους παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας και τους τακτικούς ελέγχους όλων των συμμετεχόντων (ηθοποιών και παραγωγών).

Μπορεί όλοι οι σταθμοί να έχουν εξασφαλίσει stock επεισοδίων για τις τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα αλλά έχουν διασφαλίσει και τη βεβαίωση εργασίας, η οποία αφορά εργαζόμενους σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών.

Από την άλλη το GNTM παρότι μεταδίδεται έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ το Big Brother έχει έγκλειστους τους παίκτες σε αυστηρά προστατευόμενο περιβάλλον.

Όμως, στον ALPHA την έχουν δει ίσως και λίγο χαλαρά. Παρότι η οδηγία μέχρι την Παρασκευή επιτρέπει στις εκπομπές να έχουν καλεσμένους με μάσκες, κάτι άλλο μας προκάλεσε την περιέργεια.

Θα ήταν ενδιαφέρον και καθόλου κακοπροαίρετο να μας εξηγήσει ο ALPHA με ποιον κωδικό έστειλαν SMS και συνεπώς μετακινήθηκαν οι Σταμάτης Γαρδέλης (Σάββατο) και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Κυριακή) προς τα PRO STUDIOS για να συμμετέχουν ως συνεντευξιαζόμενοι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Επίσης, το διαδίκτυο (κυρίως το Twitter) το οποίο φημίζεται να “ανακαλύπτει” και να “ξεφτιλίζει” ακόμα και την παραμικρή ανάσα οιουδήποτε τηλεοπτικού προσώπου και κατάστασης, δεν το.. πήρε “πρέφα”…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: