ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Η ομάδα της Ναταλίας

ALPHA – H Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Νέα πρόσωπα θα βρεθούν στο πλευρό της και καινούργιες στήλες θα εμπλουτίσουν τη ροή της εκπομπής.

Πριν από λίγη ώρα ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής. Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο Znews επιβεβαιώνεται!

H ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει το Σάββατο στις 13.50, στον Alpha! To «Καλύτερα δε γίνεται» επανέρχεται ανανεωμένο, γεμάτο καινούριες στήλες, νέα πρόσωπα, αλλά και την καθιερωμένη, κλασική συνταγή της πιο cool προσέγγισης της πραγματικότητας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

  • Η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται φυσικά στο τιμόνι της εκπομπής και πλάι της θα έχει τον Κώστα Τσουρό, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.
  • Ο Κώστας αναλαμβάνει την ενημέρωση και συνεντεύξεις που πάντα συζητιούνται.
  • Η Εβελίνα θα λύνει τα ερωτικά σας προβλήματα, αλλά θα επιδίδεται και σε «αθλήματα» που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί
  • Η Ναταλία Αργυράκη – πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση – θα κάνει συνεντεύξεις και θα αιφνιδιάζει τους διάσημους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
  • Ο Παναγιώτης θα κάνει τα πιο ασυνήθιστα γκάλοπ και θα παρουσιάζει έρευνες για πολλά γέλια.
  • Μαζί τους οι: Ράνια Αλευρά στις ζωντανές συνδέσεις και τα αφιερώματα, ο Θάνος Παπαχάμος με street και χιουμοριστικά θέματα στην πόλη και η Σοφία Τσίπα με εξορμήσεις και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

source: znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: