ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Πρεμιέρα με απρόοπτα και υπονοούμενα Κουτσογιαννόπουλου

ALPHA – Μεσημέρι Σαββάτου και η Ναταλία Γερμανού με την ανανεωμένη ομάδα της έκαναν πρεμιέρα στο… ανανεωμένο τους σκηνικό.

«Έχω λίγο άγχος! Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά έχω τρία καινούργια λουλούδια τα οποία με κάνουν τόσο ευτυχισμένη. Σας καλησπερίζω με πολλή χαρά, καλύτερα δε γίνεται, σεζόν τρία. Καλώς ήρθατε στα καλύτερα σαββατοκύριακα της ζωής σας», είπε η Ναταλία Γερμανού μόλις μπήκε με την ομάδα της στο πλατό και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της, τον Κώστα Τσουρό, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι και επίσημα μέλος του «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τον guest συνεργάτη της με θέρμη.

«Γεια σου κούκλε! Ήσουν το κερασάκι στην τούρτα μας! Πώς σου παν τα μπλε!» του είπε.

Ο κριτικός κινηματογράφου είχε ετοιμάσει δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις της Salma Hayek και του Javier Bardem για την ταινία «Οι ζωές που δεν έζησα».

Η εκρηκτική Λατίνα σταρ που έκανε πολυήμερες διακοπές στη χώρα μας θυμήθηκε την ατάκα που είχε πει στον δημοσιογράφο στην πρώτη τους συνέντευξη όταν έμαθε ότι είναι Έλληνας.

«Μου αρέσει τα μάτια σου. Γεια σου» είπε η σταρ με εξαιρετική προφορά ενώ δεν πιάστηκε στην… παγίδα που της έβαλε ο Θοδωρής.

Όσο για τον Bardem, καλημέρισε στα ελληνικά και δήλωσε ότι είναι ανασφαλής σε ό,τι κάνει επειδή η δουλειά του εκτίθεται στο κοινό.

«Ήξερες ακριβώς τι ταινίες αρέσουν στην Ελένη, αυτή νομίζω θα αρέσει σε μένα» του είπε η Ναταλία Γερμανού με νόημα.

source: zenws.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: