ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση μιλά για την υπόθεση υπεξαίρεσης

OPEN – Ξεκίνησε η ανάκριση για την ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της Μαρίας Ηλιάκη και μιας ακόμη δημοσιογράφου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στις τέσσερις γυναίκες είναι ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω. Ο Πάνος Καλλίτσης μάλιστα, βρέθηκε ήδη ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει. Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Πλέον ο κύριος Καλλίτσης έχει καταθέσει στον ανακριτή και θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα, θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων», είπε ο κύριος Αγαπηνός.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

  • Το 2018 η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάνου Καλλίτση, ζητώντας του αποζημίωση 205.000 ευρώ. Η γνωστή μάνατζερ τoν κατηγορούσε για υπεξαίρεση χρημάτων, κοσμημάτων, του προσωπικού της υπολογιστή και αξεσουάρ. Πράγματα που ισχυριζόταν ότι ο Πάνος Καλλίτσης τα είχε σπίτι του και δεν της τα έδινε. Και τέλος ισχυρίστηκε πως την περίοδο των capital controls του έδωσε μετρητά 50.000 ευρώ κι ενώ του τα ζητούσε, δεν της τα έδωσε ποτέ. Οι μαρτυρικές καταθέσεις που στήριξαν την αγωγή ήταν της Ηλιάνας Παπαγεωγίου, της Μαρία Ηλιάκη και μιας ακόμη δημοσιογράφου.
  • Ο Πάνος Καλλίτσης κατέθεσε μήνυση – μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού- για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής. Αρχικά, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απέρριψε την έγκληση του, ωστόσο ο Πάνος Καλλίτσης άσκησε έφεση και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια του ανακριτή.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: