ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Επιστροφή στις οθόνες με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου

ΣΚΑΪ – Μετά από 16 μέρες, το ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ με τον Νίκο Μουτσινά επιστρέφει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Σίγουρα πολλά θα είναι αυτά, τα οποία θα σχολιάσει ο παρουσιαστής τόσο στο stand up comdey όσο και τη χρυσή τηλεόραση, μιας και αυτές τις ημέρες, που απουσίαζε, έγιναν διάφορα στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Ένα από τα αναμενόμενα είναι η κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Πρώτη καλεσμένη για το 2021 και το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ είχε δεσμευτεί μέσα από την εκπομπή της να βρεθεί στην εκπομπή του Νίκου, την περίοδο που οργάνωνε και την παρουσία της στο J2US.

Τελεία, όμως, φαίνεται πως μπήκε και στα σενάρια περί μεταγραφής του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΪ στο MEGA. Μετά την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της Δανάη Μπάρκα και την προσωπική του διαμεσολάβηση για να επιστρέψει ο floor manager στην εκπομπή του αλλά και μετά την αιφνιδιαστική μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου, πολλά ήταν τα σενάρια, που ήθελαν και τον παρουσιαστή της εκπομπής ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ να φεύγει από το κανάλι του Φαλήρου.

Άλλωστε σε συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στο ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά είχε δηλώσει πλήρη άγνοια για αυτή τη φήμη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: