ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Γεμάτη ειδήσεις η εμφάνιση Κοκλώνη στον Μουτσινά

ΣΚΑΪ – Ανατρεπτική για μία ακόμα φορά η τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη. Ο παραγωγός και ιδιοκτήτης της BARKING WELL MEDIA ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και φυσικά δεν άφησε την παρουσία του να κλείσει χωρίς ειδήσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανώς προσπάθησε και δημοσίως να προσεγγίσει τον Νίκο Μουτσινά για κάποιο μελλοντικό του project με αναφορές (μεταξύ αστείου και σοβαρού) στο RuPaul’s Drag Race, το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης επιθυμεί διακαώς.

Ο ιδιοκτήτης της BARKING WELL MEDIA αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τα κανάλια, λέγοντας πως δεν θα επέστρεφε στο OPEN γιατί τότα θα ήταν πραγματικός κλόουν, δεν ετοιμάζει κάτι για τον ΣΚΑΪ αλλά έχει κάτι στα σκαριά για τον ΑΝΤ1.

Για τον ALPHA μίλησε με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας πως επιτέλους “αλφαδιάζει” αν και (αστειευόμενος) παραπονέθηκε για το επεισόδιο, που ο σταθμός δεν τον άφησε να τραγουδήσει ούτε μισό ρεφρέν.

Παράλληλα, για τα νέα project της εταιρείας παραγωγής εκτός από το CHART SHOW και το TOTAL BLACKOUT, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε την παραγωγή του 100 ΑΠΕΝΑΝΤΙ MOY, το οποίο και θα παρουσιάζει, ενώ αναμένεται να βγει στον αέρα τέλη Μαρτίου.

Το θέμα του THE MASKED SINGER, που έχει στοιχειώσει εδώ και ενάμιση χρόνο τον ΣΚΑΪ τέθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη. Κι ενώ όλοι γνωρίζουμε οτι παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Νίκος Μουτσινάς αδειάζει την Açun Media, λέγοντας (συμφωνώντας με την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη), πως εάν ο παραγωγός είναι παρουσιαστής τότε θα συμμετέχει κι αυτό, αποκαλύπτοντας εμμέσως πως δεν έχει κλείσει για την επιτροπή!

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στο just the two of us Καθώς είναι η αγαπημένη του παραγωγή ενώ αποκάλυψε πως ήθελε φέτος να συμμετέχει η Ματίνα Παγώνη!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search