ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Eπέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς πετώντας καρφιά στον ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ – Το Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψαν στις οθόνες μας τη Δευτέρα, λίγο μετά τις 15:00, Η εκπομπή δεν είχε μεταδοθεί στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν άφησαν περιθώρια για ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα και υπό τους ήχους του τραγουδιού Φοβάμαι (Δεν είναι ο κόσμος σου αυτός). Στη συνέχεια καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε τα εξής:

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ περίεργα, είναι πρωτόγνωρα, δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Δεν είναι δική μας απόφαση, ούτε να μη βγούμε, είναι του καναλιού. Οπότε μπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγία. Σήμερα, για κάποιο λόγο, θεώρησε ότι μπορεί να γίνει ένας τρόπος ψυχαγωγίας. Δεν είναι εύκολο, τα γεγονότα τρέχουν. Δεν έχω καμία ιδέα από όλα αυτά, δεν μπορώ να εμπλακώ, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να έχετε στο μυαλό σας όλοι ότι αυτό εδώ είναι μία εργασία. Όπως πηγαίνετε στην εργασίας σας, ήρθαμε κι εμείς στη δική μας την εργασία. Θα προσπαθήσουμε όπως μπορούμε με κάποιο τρόπο για λίγο να ξεχαστούμε από όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία και στη Ρωσία και ουσιαστικά σε όλον τον πλανήτη γιατί αφορά στους πάντες.”

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search