ΠΡΕΜΙΕΡΑ 13/9/2022
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ: Επιστρέφει για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80">

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 13/9/2022
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ: Επιστρέφει για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80

EPT1 – Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας που αγαπήσαμε, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1, αυτή τη φορά για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80! Η αγαπημένη σειρά έρχεται με τον τρίτο κύκλο και νέα επεισόδια που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ;

Με νέα συναρπαστικά επεισόδια και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας σε μια νέα δεκαετία!

Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών μας! Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας έγινε γνωστή μέσα από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η ΕΡΤ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Οι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες που θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο και νοσταλγικές στιγμές. Πρεμιέρα, λοιπόν, για τον νέο κύκλο της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 22:00, στην ΕΡΤ 1.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: