ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

ALPHA – Τον Γιάννη Στάνκογλου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» ο οποίος μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

«Τον Χρήστο Αναγνώστου τον έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες σκληρό, δεν ήταν τόσο» είπε για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά. Ένα δήμαρχο φιλόδοξο και επίμονο που θα έρθει σε σύγκρουση με έναν άνθρωπο της νύχτας, τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο». Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την τύχη να συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τονίζοντας ότι «από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο χαρακτήρα είναι όλοι ένας κι ένας, πολύ καλοί ηθοποιοί».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια που περιλαμβάνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα, το «Καλύτερα δε γίνεται», στην πρεμιέρα του, το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου, σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Συνδυάζοντας στιγμές ψυχαγωγίας, με την απαραίτητη νότα ενημέρωσης αλλά και ξεχωριστές συνεντεύξεις η εκπομπή κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο σύνολο κοινού με 16,9% κατά μέσο όρο όσο και στο δυναμικό κοινό με 13,9%.

Το «Καλύτερα δε γίνεται!», την αγαπημένη συνήθεια του σαββατοκύριακου, παρακολούθησαν 1.387.000 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, έστω για 1 λεπτό.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: