ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Αστέρης…. παπάς

ΕΡΤ – Στην προσπάθεια του να βρει τις ισορροπίες του μετά την προδοσία της Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) συνεχίζει την περιπλάνηση του στην Κρήτη, εξερευνώντας όμορφες άγνωστες γωνιές της πατρίδας του.

Σε μία από τις εξορμήσεις του για τρέξιμο, γυρίζει άσχημα τον αστράγαλο του. Βρίσκεται τραυματισμένος σε ένα μικρό ορεινό, χωριό, όπου θα ζητήσει βοήθεια. Εκεί γνωρίζει έναν νεαρό ιερέα, τον παπα-Σταύρο, που τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος αφήνει για λίγο το πλατό του «Σασμού» και φοράει… ράσο για να συμμετάσχει στην ξεχωριστή σειρά!

Αφοσιωμένος στο εκκλησιαστικό του λειτούργημα, ο παπα-Σταύρος έχει μοναδική συντροφιά έναν φλύαρο παπαγάλο. Χειροτονήθηκε πρόσφατα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Γνωρίζει καλά τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, η αλήθεια- όμως είναι πως τη δική του καρδιά δεν μπορεί να τη… γιάνει!

Γιατί είναι τρελά ερωτευμένος με την Κατερίνα (Ελένη Μπούκλη), την καλοσυνάτη δασκάλα του χωριού. Η καρδιά και η ψυχή του αναστατώνονται για .πρώτη φορά και, όσο κι αν προσπαθεί να τις «δαμάσει», δεν τα καταφέρνει. Στο πρόσωπο του ο Τζόζεφ θα δει κατάματα τον εαυτό του και όσα υπέφερε από τον ερωτά του για τη Σάρα, που έληξε άδοξα.

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ορφέας Αυγουστίδης, Ελένη Μπούκλη, Μάργκαρετ Κλούνι

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: