ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Η απουσία της Καινούργιου από το γάμο της Ανθής

OPEN – Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα η Ανθή Βούλγαρη με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στην Αγία Μαρίνα, στον Κισσό Πηλίου.

Και ενώ περιμέναμε να καμαρώσουμε ανάμεσα στους κουμπάρους τους την Κατερίνα Καινούργιου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, τελευταία στιγμή έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια του OPEN δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

Όμως, μην πάει ο νους σας στο κακό!

Ο λόγος που δεν θα γίνει τελικά η κουμπαριά έρχεται από ανωτέρα βία, καθώς σήμερα θα γυριστεί το trailer του “Ευτυχείτε” για τη νέα σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του OPEN δεν θα παραστεί στην τελετή και αφορά τον… κορονοϊό.

Παρά τις προφυλάξεις που έχουν παρθεί για τον γάμο και καθώς στην τελετή θα παρευρίσκονται αρκετά άτομα, η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πρέπον να μην πάρει κανένα ρίσκο έκθεσης στον ιό, όχι μόνο για εκείνη αλλά και για το περιβάλλον και τους συνεργάτες της εκπομπής της.

Γι΄αυτόν τον λόγο επικοινώνησε προσωπικά με την μέλλουσα νύφη ώστε να της εξηγήσει την κατάσταση αλλά και να της ευχηθεί για το ευτυχές γεγονός. Φυσικά, η Ανθή Βούλγαρη έδειξε κατανόηση και οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες ως είχαν.

source: znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: