ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Η μεγάλη αποκάλυψη για την πρόταση που έγινε στην Κατερίνα Καινούργιου

OPEN – Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Γκότση για το SURVIVOR και το THE BACHELOR, η παρουσιάστρια του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, Κατερίνα Καινούργιου, προέβη σε μία αποκάλυψη, που της έχει γίνει και την απέρριψε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πέρυσι πριν ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Open της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει ένα ριάλιτι κάτι όμως, το οποίο αρνήθηκε, γιατί δεν την αντιπροσωπεύει.

“Εμένα πέρυσι, όταν ακόμα διαπραγματευόμασταν με το κανάλι εδώ μου έγινε μια πρόταση για ένα ριάλιτι από άλλο κανάλι για την παρουσίαση που εγώ δε μπορώ να το υποστηρίξω, ήμουν κάθετη. Δε μπήκαν καν στο κόπο να μου κάνουν πρόταση οικονομική” είπε χαρακτηριστικά.

Το primetime.gr συνεχίζει την είδηση με μια αποκάλυψη – βόμβα: 

Ήταν Νοέμβριος του 2019, όταν έγινε πρόταση στην Κατερίνα Καινούργιου να παρουσιάσει το… BIG BROTHER! Εκείνη εξαρχής ξεκαθάρισε, πως δεν την ενδιαφέρει.

Παρά την άρνησή της, ο ΣΚΑΪ της είχε κάνει πρόταση για καθημερινή εκπομπή life-style.

Δεν ήταν όμως, η μόνη πρόταση, που δέχθηκε. Πρόταση για την πρωινή ζώνη μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ή και για τη ζώνη, που άφησε με την αποχώρησή της η Ελένη Μενεγάκη, έκανε και ο ALPHA.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: