ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ: Συγκίνηση και ευχές για την Κατερίνα Καραβάτου

STAR CHANNEL – Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” της ετοίμασαν μια έκπληξη. Συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η μητέρα της που μένει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να της ευχηθεί.

Η κυρία Κική όπως είναι το όνομά της, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την παρουσιάστρια η οποία δεν άντεξε και λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα. Η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω κορονοϊού δε μπορεί να την επισκεφθεί ούτε για μια μέρα. Της είπε μάλιστα πως μόλις τελειώσουν όλα αυτά θα πάει να την πάρει για να έρθει στην Αθήνα και να είναι μαζί.

Η μητέρα της με τη σειρά της της είπε πως νοητά είναι κάθε μέρα μαζί της και πως οι μέρες που προβάλλεται η εκπομπή είναι οι καλύτερές της γιατί έχει τη δυνατότητα να βλέπει την κόρη της έστω και μέσα από την τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καραβάτου για τη γιορτή της και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο για της ευχηθεί. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ωστόσο, μια ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Κρικοριάν πήγε την συζήτηση αλλού…

O δημοσιογράφος ρώτησε τον Νίκο αν του είχε γίνει πρόταση να κάνει το Ξαναδέστε Τους μαζί με την Κατερίνα. Εκείνος ξαφνιάστηκε αρχικά, αλλά η Κατερίνα Καραβάτου του θύμισε το γεγονός κι εκείνος το επιβεβαιώσε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ολοκληρώσει την παρέμβασή του με μια αιχμή προς το κανάλι…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: