Connect with us
photo: OPEN BEYOND

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Γιουβέτσι με κρασάτο χταπόδι και πρασοσπανακόπιτα

OPEN – Την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 15:15 το επεισόδιο ξεκίνησ με ελληνική κουζίνα και ροδίτικους ρεβιθοκεφτέδες.

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης έδειξε όλα τα μυστικά για το κοτόπουλο ταντούρι μαζί με πεντανόστιμο ινδικό αρωματικό ρύζι αλλά και για μια λαχταριστή κις λοραίν με 4 τυριά.

Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης έφτιαξε πρωτότυπα σκαλτσούνια μάφινς!

Την Πέμπτη 01 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και με ένα καταπληκτικό πιάτο: γιουβέτσι με κρασάτο χταπόδι.

Στη συνέχεια στην ενότητα «μαμαδίστικες συνταγές» μαγειρεύει πεντανόστιμο αρνάκι εξοχικό με λεμονάτες πατάτες.

Δοκιμάζει νουντλς με κοτόπουλο και γάλα καρύδας και για γλυκό φτιάχνει παραδοσιακό εκμέκ με καϊμάκι παγωτό!

 Την Παρασκευή 02 Απριλίου ο Βαγγέλης στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» φτιάχνει μια ιδιαίτερη και πεντανόστιμη πρασοσπανακόπιτα.

Δείχνει βήμα – βήμα πώς γίνεται το σπιτικό ρολό κοτόπουλου γεμιστό με πιπεριές και τυριά και στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μία λαχταριστή σαλάτα με ψητά μανιτάρια πλευρώτους.

Την παράσταση κλέβει το εντυπωσιακό προφιτερόλ!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: