Connect with us
photo: OPEN BEYOND

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Η εβδομάδα ξεκινάει με αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα

OPEN – Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 15:15 ο Βαγγέλης στο Κάθε Μέρα Chef , ψήνει λαχταριστά μπουρεκάκια με τυριά, σαλάμι και αυγό.

Στην ενότητα «Ιταλική κουζίνα» μαγειρεύει πεντανόστιμο Όσο Μπούκο και δείχνει βήμα -βήμα όλα τα μυστικά για το ριζότο μιλανέζε.

Το σημερινό γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στην Σκύρο με τις περίφημες Λαδόπιτες! 

Την Τρίτη 13 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει καλτσούνια με κρεμμύδια, αυτά τα ιδιαίτερα πιτάκια της ελληνικής κουζίνας και συνεχίζει την μαγειρική με τραγανά ρολάκια κοτόπουλου με τυριά και αρωματικά.

Ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε μία αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα με πεσκανδρίτσα και λαχανικά και το επεισόδιο κλείνει με Masterclass πάνω στα κόκκινα φρούτα και την κλασική Πάβλοβα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: