ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Η εβδομάδα ξεκινάει με αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα

OPEN – Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 15:15 ο Βαγγέλης στο Κάθε Μέρα Chef , ψήνει λαχταριστά μπουρεκάκια με τυριά, σαλάμι και αυγό.

Στην ενότητα «Ιταλική κουζίνα» μαγειρεύει πεντανόστιμο Όσο Μπούκο και δείχνει βήμα -βήμα όλα τα μυστικά για το ριζότο μιλανέζε.

Το σημερινό γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στην Σκύρο με τις περίφημες Λαδόπιτες! 

Την Τρίτη 13 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει καλτσούνια με κρεμμύδια, αυτά τα ιδιαίτερα πιτάκια της ελληνικής κουζίνας και συνεχίζει την μαγειρική με τραγανά ρολάκια κοτόπουλου με τυριά και αρωματικά.

Ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε μία αρωματική μεσογειακή μακαρονάδα με πεσκανδρίτσα και λαχανικά και το επεισόδιο κλείνει με Masterclass πάνω στα κόκκινα φρούτα και την κλασική Πάβλοβα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: