Connect with us
Βαγγέλης Δρίσκας - primetime.gr

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ (ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΙΣΚΑ)

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Η προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού ξεκινάει!

photo: OPEN BEYOND

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Η προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού ξεκινάει!

OPEN – Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα»,μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη.«Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 15:15 το επεισόδιο ξεκινάει με το Χαμσί πιλάφ, ένα εντυπωσιακό πιάτο από τις κουζίνες του κόσμου. Στην συνέχεια στην ενότητα «Ελληνική κουζίνα» ο Βαγγέλης μαγειρεύειγίγαντες πλακί με σέσκουλα και λουκάνικα. Φτιάχνει ψητό χαλούμι με χούμους αρακά, ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ορεκτικό, ιδανικό και για το πασχαλινό τραπέζι και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς να φτιάξουμεβήμα βήμα αφράτα και αρωματικά πασχαλινά τσουρέκια.

Την Πέμπτη 22 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης ξεκινάει την προετοιμασία για το πασχαλινό τραπέζι. Ο Βαγγέλης Δρίσκας  δείχνει όλα τα βήματαγια την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Στην συνέχεια ψήνει αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα αρωματικών και φτιάχνειπράσα με ζαμπόν και τυριά, ένα ορεκτικό γεμάτο νοστιμιά! Την ώρα του γλυκού ετοιμάζει  ένα υπέροχοτσηζκέικ φούρνου με ανθότυρο και γλυκό πορτοκάλι αλλά και παγωτό χαλβά!

Την Παρασκευή 23 Απριλίου ο Βαγγέλης στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» μαγειρεύει λαχταριστό λεμονάτο αρνάκι φούρνου με πατάτες, αγκινάρες και σπαράγγια. Στην συνέχεια φτιάχνει ζεστή πατατοσαλάτα με σπανάκι, φέτα και αυγά και συνεχίζει με πρωτότυπες ιδέες για γρήγορα ορεκτικά με λουκάνικα και αλοιφές. Το επεισόδιο κλείνει με δύο εντυπωσιακά και πρωτότυπα γλυκά που ενθουσιάζουν: Ζελέ κουμκουάτ Spritz και Κέικ Limoncello!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: