ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ: Λαχταριστό μυδοπίλαφο, αφράτο ψωμί, νουντλς με χοιρινό, σουφλέ ψωμιού με τυρί και ζαμπόν

OPEN – Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Chef» ο Βαγγέλης μαγειρεύει πεντανόστιμο αρωματικό μυδοπίλαφο.

Φτιάχνει βελούδινες χυλοπίτες με κεφτεδάκια και κασέρι και στη συνέχεια δείχνει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για αφράτο ψωμί για σάντουιτς δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές γεμίσεις για πρωινό και σνακ.

«Ζαχαροπλαστική για όλους» αμέσως μετά, με λαχταριστό νηστίσιμο κέικ ολικής με σταφίδες και αχλάδια ποσέ.

 Την Τρίτη 30 Μαρτίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστές μελιτζάνες γεμιστές με μοσχαρίσια φιλετάκια και συνεχίζει με ένα πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι: Σουφλέ ψωμιού με τυρί και ζαμπόν.

Στην ενότητα «Αγαπημένα Ασιατικά» δείχνει πώς γίνονται τα νουντλς με χοιρινό και γλυκόξινη σάλτσα.

Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τα κλασικά και αγαπημένα πτι φουρ με μαρμελάδα και σοκολάτα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: