ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ: Απόψε ωριαία ταινία που μας γυρίζει στη μαγεία των παιδικών μας χρόνων

MEGA CHANNEL – Η σειρά-φαινόμενο που άλλαξε όσα γνωρίζαμε για την ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει με ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο.

Η πρωτότυπη γραφή και η ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη κατάφεραν να συνθέσουν έναν κόσμο μαγικό κι όμως πολύ κοντά στον δικό μας.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο MEGA οι τηλεθεατές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πιάσουν το νήμα της ιστορίας από την αρχή με μία ωριαία ταινία που συνοψίζει τα 5 πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς.

Μπαίνουμε ξανά στον συναρπαστικό κόσμο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι», και ακολουθούμε τους ήρωες στους σημαντικότερους σταθμούς ενός μεταφυσικού ταξιδιού που μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια.

Η ιστορία συνεχίζεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το νέο, 6ο επεισόδιο να φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις μέσα από την κινηματογραφική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Μη χάσετε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA, την ταινία που θα μας θυμίσει όσα συνέβησαν στα 5 πρώτα επεισόδια της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» και προετοιμαστείτε για το νέο επεισόδιο που έρχεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση της σειράς:

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά.

Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος.

Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: