ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Ο Κρατερός Κατσούλης γείωσε τη Φαίη Σκορδά!

ΑΝΤΕΝΝΑ – Μια απρόσμενη νέα κόντρα φαίνεται να βγαίνει στην επιφάνεια. Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε δηλώσεις των συμμετεχόντων στο All Star Your Face Sounds Familiar, αλλά ο Κρατερός Κατσούλης δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα. Η παρουσιάστρια θέλησε, να εξηγήσει τον λόγο και κάπως έτσι φανέρωσε μια υποβόσκουσα κόντρα…

«Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κινήθηκε σε υψηλότερους τόνους και είπε:
«Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά».

Στην εκπνοή της Φωλιάς των Κου Κου, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε έμμεσα, δίχως να αναφέρει ονόματα, αλλά ήταν σαφές σε ποιους απευθυνόταν.

«Προσέξτε τη σημερινή μέρα, είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ενημερωθείτε καλύτερα για το τι γίνεται, πώς γίνεται, τι έχει συμφωνηθεί, τι όχι. Για να ξέρουμε και τι λέμε όλοι μαζί κι εμείς θα τα πούμε αύριο με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Σύμφωνα με το znews.gr, αυτή η πρωινή «αντιμαχία» έφτασε στα ανώτερα στελέχη και των δύο καναλιών. Μάλιστα οδήγησε τον ΑΝΤ1 στο να ζητήσει «συγγνώμη» από το Star για τα σχόλια που ακούστηκαν στη δική του πρωινή εκπομπή για τον Κρατερό Κατσούλη.

Και αν κρίνουμε από την αιχμή του Κρατερού, προφανώς υπάρχει ειδική συμφωνία του ηθοποιού αλλά και του καναλιού του με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή του YFSF ώστε να διασφαλιστεί η επαγγελματική ακεραιότητά του.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: