ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ: Προβληματισμός μετά το ατόπημα των παρουσιαστών

STAR CHANNEL – Αναβρασμό φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει όσα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή του STAR και παρά την απολογία των δύο παρουσιαστών της, Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη, το θέμα έχει φτάσει σε ανώτατα κλιμάκια του σταθμού.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με την ιστορία που διηγήθηκαν οι δίδυμοι που συμμετείχαν στο Big Brother, υποστηρίζοντας στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» ότι είχαν ερωτική σχέση με κοπέλα που δεν γνώριζε ότι ήταν δύο.

Αν και οι παρουσιαστές προσπάθησαν να κατευνάσουν την έκρυθμη κατάσταση που έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν και στελέχη του σταθμού απέναντι σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Στο επίκεντρο μάλιστα των διευκρινήσεων που καλούνται να δώσουν λέγεται ότι εντάσσονται και οι επιλογές για τα ριάλιτι Bachelor και Battles Of The Couple του άλλου σταθμού κοινών επιχειρηματικών συμφερόντων, του ALPHA, καθώς εκτιμάται ότι «τσαλακώνουν» το προφίλ του καναλιού, με «φθηνό» αισθητικά και ποιοτικά προγράμματος.

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό ο ALPHA λόγω των επιλογών του φαίνεται να έχει χάσει αρκετή από την εμπορική του δύναμη, γεγονός που χρεώνεται σε κακές επιλογές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το σταθμό υψηλόβαθμο στέλεχος του εμπορικού τμήματος.

Τώρα λοιπόν, με όσα συνέβησαν στη «Φωλιά» δικαιολογημένα οι ανώτατοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι και το άλλο κανάλι, το STAR, κινδυνεύει να ακολουθήσει αρνητική πορεία και για αυτό προβλέπεται να υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα αφορούν μόνο την πρωινή εκπομπή…!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΞΗ

Ούτε λίγο ούτε πολύ «ζήτησε τα ρέστα» ο Χρήστος Βαρουξής για το γεγονός ότι τα social media έφεραν στο προσκήνιο την προβληματική εμφάνιση του ίδιου και του δίδυμου αδελφού του, Παναγιώτη, στους «Κου Κου».

Και μπορεί οι παρουσιαστές της εκπομπής να απολογήθηκαν για το μεγάλο τους ατόπημα, ο πρώην παίκτης ριάλιτι πάντως –που είχε προκαλέσει ξανά για την κουλτούρα του βιασμού ήδη από τα πρώτα του επεισόδια– έδειξε αμετανόητος.

Στα stories που ανέβασε δηλώνει ότι το όλο θέμα ανέκυψε επειδή «υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο Survivor» και όπως έγραψε «για να χαλάσουνε την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν 1 εβδομάδα ένα απόσπασμα».

«Μακάρι όλοι οι βιαστές να ήταν σαν εμένα στα 17 μου που πήγα με μία κοπέλα που έστελνε και στους 2 και ήθελε να κάνει κάτι και με τους 2» έγραψε χαρακτηριστικά

source: zappit.gr / znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: