Connect with us
Γιώργος Λιανός - primetime.gr

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

SURVIVOR: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει αλλαγές στο ριάλιτι στην Κατερίνα Καινούργιου

photo: ΣΚΑΪ

SURVIVOR: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει αλλαγές στο ριάλιτι στην Κατερίνα Καινούργιου

OPEN – Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής σε απευθείας σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για το Survivor, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Μπορεί η σύντροφός του να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και εκείνος σε λίγο καιρό να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας, όμως απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ξεκινώντας τη σύνδεση, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Λιανό και αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης της είπε: «καλέ τι καλός που είναι ο Γιώργος Λιανός. Του είχα δείξει κάποια επεισόδια που ήμασταν μαζί και δεν του αρέσαμε», ανέφερε η Κατερίαν Καινούργιου.

Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη πιο δημοφιλή παίκτρια:
“Εγώ το αποτέλεσμα το μαθαίνω λίγο πριν το ανακοινώσω. Μου το λέει ο αρχισυντάκτης μου γιατί και η αντίδρασή μου πρέπει να είναι φυσιολογική. Εμείς δεχόμαστε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από μια ανεξάρτητη αρχή που τα αναλαμβάνει αυτά σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας που δέχεται τα μηνύματα και μέσω συμβολαιογράφου έρχονται τα αποτελέσματα σε εμάς. Σε αυτή την ψηφοφορία μπορεί κάποιος συγγενής παίκτης να επέμβει και να ζητήσει τα ακριβή αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κάποια υποψία ή κάποιος καπνός στο θέμα με την Ανθή. Μετά τη ανακοίνωση του ονόματος της Ανθής δεν υπήρξε καβγάς. Φυσικά και αυτοί δεν το περίμεναν γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο παιχνίδι πιο μετά από αυτούς. Από εκεί και πέρα κάποιοι έκαναν τις υποθέσεις τους και κάποιοι άλλοι συστρατεύθηκαν. Οι μπλε πανηγύρισαν”.

Για τα νέα δεδομένα στην ψηφοφορία:
“Πάντα στα Survivor, για να αποφευχθούν φαινόμενα που είχαν γίνει και στο παρελθόν, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ήταν όμορφα και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα, πάντα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να μείνεις στο Survivor. Σύντομα τα δείτε όλα”.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στο σενάριο να αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας:
«Το θέμα της ψηφοφορίας έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ προσωπικά σε παιχνίδι που έχω δει σήκωσα το κινητό μου να δώσω ψήφο στον τελικό και στον ημιτελικό. Αλλά εδώ παίζει ρόλο το πώς ψηφίζει και πώς μπορεί να συσπειρωθεί ο κόσμος. Δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες. Έχει γίνει στα social media μια μεγάλη δημοσκόπηση γιατί οφείλουμε να ακούμε και τη γνώμη του κόσμου. Πάντα στα Survivor και γενικότερα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις αυτόν που θέλεις να βλέπεις στο Survivor».

Για τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο Survivor και μεταφέρουν στους παλιούς όσα συμβαίνουν έξω:
“Αυτό το γνωρίζουμε. Πάντα συμβαίνει. Ειδικά με την έλευση των δύο νέων παικτριών. Πλέον, είμαστε όλοι σίγουροι ότι παίκτες που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα. Πόση επιτυχία έχει το project, πόσο αντίκτυπο έχει γι’ αυτούς, δηλαδή κατά κάποιον τρόπο έχουν πετύχει ένα 30% του σκοπού τους. Γιατί οι πιο πολλοί που είναι εκεί μέσα θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Το γνωρίζουμε και αυτό θα δώσει άλλο πιπεράκι στις καταστάσεις που θα παρακολουθήσετε”.

Για τους αγαπημένους του παίκτες:
“Έχω πολλούς αγαπημένους παίκτες. Όλα τα παιδιά τα συμπαθώ εξίσου πολύ και ο λόγος είναι αν ρωτήσεις κάποιον παίκτη αν θα του λείψει το Survivor μόλις φύγει θα σου πει “ναι”. Τα παιδιά φέτος το έχουν ζήσει, έχουν ακολουθήσει τις εντολές της παραγωγής που είναι πολύ σημαντικό αυτό”.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:
“Δεν ισχύει ότι θα παρουσιάσω το Voice. Δικαιούμαι δύο εβδομάδες να γυρίσω, σπαστά μία και μία. Και αυτή την περίοδο θα παρουσιάσει ο Ατζούν και ίσως κάνω εγώ σχολιασμό από την Αθήνα. Στην Ελλάδα θα γυρίσω για να δω τα παιδιά μου”.

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει υπάρξει κάποιο ζευγάρι είπε:
«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αλλά να ξέρει ότι αν συμβεί δεν το αγγίζουμε, εκτός κι αν το θέλουν οι παίκτες. Δεν θα πέσουμε με τα μούτρα στο συγκεκριμένο θέμα. Αν φανεί κάτι μπροστά στις κάμερες θα φανεί».

SOURCE: TLIFE.GR / ZNEWS.GR

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: SURVIVOR: Επιβεβαιώθηκε το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, επιστρέφουν τα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας - PRIMETIME.GR

Leave a Reply

To Top
%d bloggers like this: