ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τη… θεραπεία του καρκίνου!

ANTENNA – Μπορεί να θεωρείται μία από τις καλύτερες αστρολόγους της χώρας, μπορεί να είναι αμετακίνητη μαζί με τα KAPPA STUDIOS του ΑΝΤ1 αλλά η Λίτσα Πατέρα ίσως, να προκάλεσε λίγο με τις σημερινές της προβλέψεις.

Η πρόβλεψή της για ειδήσεις περί φαρμάκου ή ανακάλυψης για τον καρκίνο στις 28 Ιανουαρίου έχει προβληματίσει αρκετούς από το πρωί. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για όσους πέρασαν ή περνούν τη δοκιμασία της χημειοθεραπείας αλλά ακόμα πιο οδυνηρό για όσους έχασαν αγαπημένα άτομα από αυτόν.

Μια εκπομπή, η οποία από τον Σεπτέμβρη καλεί το ΕΣΡ να επέμβει για τα εξευτελιστικά και ρατσιστικά πεπραγμένα των ριάλιτι άλλων καναλιών (ίσως και δικαίως θα μπορούσαμε να πούμε), μας κάνει να αναρωτιόμαστε εμεί οι ίδιοι τώρα, αν και αυτή η δήλωση της κας Πατέρα θα έπρεπε να εξεταστεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η δήλωση έγινε στην εισαγωγή της κας Πατέρα για τα ζώδια της ημέρας, σε παράθυρο τόσο με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά όσο και με τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής για το 2021, τον Γιώργο Παπαδάκη και με ταυτόχρονη τιτλοποίηση της είδησης, κάτι που σαφέστατα, καθιστά υπεύθυνη και την ίδια την εκπομπή.

Βέβαια, θα πει κάποιος, και να επέμβει το ΕΣΡ θα αλλάξει κάτι;

Στην Ελλάδα ζούμε, άλλωστε!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: