ΕΡΤ1: Ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας στη δημόσια τηλεόραση

ΕΡΤ1 – Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, η ΕΡΤ1 θα καλύψει απευθείας και αποκλειστικά την ιστορική διαδρομή του Μαραθωνίου από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Χιλιάδες δρομείς θα αγωνιστούν για τη διάκριση αλλά και τη μοναδική εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθώνιου Δρόμου.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, οι μαραθωνοδρόμοι φέτος θα αγωνιστούν σε δύο ξεχωριστά γκρουπ, με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 9 το πρωί και τη δεύτερη 45 λεπτά αργότερα.

Από τις 12:00 έως τις 12:30, θα γίνουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο οι απονομές στους νικητές -άνδρες και γυναίκες- του Αυθεντικού Μαραθώνιου Δρόμου, αλλά και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται παράλληλα.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι Περικλής Μακρής και Μιχάλης Μανουηλίδης, οι οποίοι θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ που έχει στηθεί για τις ανάγκες του Μαραθωνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ τόσο από το σημείο εκκίνησης στον Μαραθώνα, όπου θα βρίσκεται ο Τάκης Κουλουμπής, όσο και από τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο από τους Βίκυ Σπύρου και Νίκο Γκομώλη.

Για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης επιστρατεύονται όλες οι τεχνικές, διοικητικές και δημοσιογραφικές υπηρεσίες της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη στελέχωση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της μαραθώνιας διαδρομής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: