ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Εξώδικο Σεφερλή στην εκπομπή

ALPHA – Εξώδικο στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για όσα ακούστηκαν από τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη στον αέρα του Alpha. Η απάντηση μάλιστα, του Μάρκου Σεφερλή στα όσα είπε ο Μάνος Καμπίτης στην εκπομπή είναι η εξής:

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

«Στις 24/10/2020 και στο πλαίσιο της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό σας, έδωσε συνέντευξη ο Εμμανουήλ Καμπίτης, ο οποίος ανέπτυξε πλήθος δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρους μου σε σχέση με τη συνεργασία μας στο πλαίσιο της ταινίας “Χαλβάη 5-0”. Ειδικότερα ο ως άνω ισχυρίστηκε δήθεν ότι… τον έριξα, του χρωστάω χρήματα, ότι απέφευγα να υπογράψει η κοινοπραξία σύμβαση μαζί του, ότι προσπαθούσε να με βρει και δεν φαινόμουν πουθενά, ότι εγώ και οι συνεργάτες μου κάνουμε σούσουρο προς το πρόσωπό του, ενώ καταλήγοντας μίλησε με μεγάλη απαξία για το πρόσωπό μου, λέγοντας ότι όλες οι κόντρες του Σεφερλή έχουν προκύψει από το υπερεγώ του… Τα ανωτέρω αναφερόμενα είναι εξόχως ψευδή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά, θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και διαμαρτύρομαι για την προβολή τους από την ανωτέρω εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι ο Εμμανουήλ Καμπίτης έχει λάβει το σύνολο των χρημάτων που είχε συμφωνήσει για τη σκηνοθεσία της ταινίας και τη μεταβίβαση των πνευματικών δικαιωμάτων και ότι εκείνος δεν επιθυμούσε σύμβαση για δικούς του προσωπικούς λόγους. Περαιτέρω τονίζω ότι ποτέ δεν κρύφτηκα, αλλά εγγράφως απάντησα σε κάθε παράνομη και παράλογη απαίτησή του, ενώ ενώπιων των Δικαστηρίων και μόνο έχω αναπτύξει τους ισχυρισμούς μου και έχω δικαιωθεί, με δύο συγκεκριμένες δικαστικές αποφάσεις. Ως προς τα αναφερόμενα για το υπερεγώ μου… δεν χρειάστηκε να μιλήσω εγώ. Ούτε το κοινό που με ακολουθεί πιστά 25 ολόκληρα χρόνια και γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Μπορούν όμως, να μιλήσουν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που έχω απασχολήσει – και συνεχίζω να απασχολώ- επί 16 συναπτά χρόνια (2004-2020), που κάνω πλέον δικιές μου παραγωγές για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο., από τους οποίους επίσης δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να έχει διαμαρτυρηθεί, λέγοντας ότι δεν ήμουν συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους. Το αντίθετο μάλιστα.  Κατόπιν των ανωτέρω, σας ζητώ να προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας και να προβάλετε στην ως άνω εκπομπή, τους ισχυρισμούς μου αυτούς, όπως ανωτέρω αναπτύσσονται.”

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του:Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή.”

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: