REALITY TV 09.04.2021: Όσα έγιναν σε MasterChef, Φάρμα και House of Fame

MASTERCHEF

Πολλά παρακολουθήσαμε απόψε στο συμβούλιο πριν από τη διαδικασία αποχώρησης. Τους νικητές Κόκκινους που έβαλαν πλώρη προς τον Γιάννη Αποστολάκη, την ήττα της μπλε ομάδας που μπήκε σε διαδικασία αποχώρησης αλλά και αρκετές απολαυστικές στιγμές, όπως για παράδειγμα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε γκαντέμη τον Παύλο επειδή μέχρι σήμερα μόνο μία ομαδική δοκιμασία έχει κερδίσει. Όχι και τόσο fun στιγμιότυπο ήταν όταν η Μαργαρίτα έβαλε τα κλάματα από το παράπονό τους που μία της ατάκα παρεξηγήθηκε από τους κριτές. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στις κινήσεις της, κάτι που όπως είπε όμως στην κάμερα, παρεξηγήθηκε. Και περνώντας στους Μπλε ο Γιάννης Αποστολάκης τους υποδέχτηκε σε βανάκι ετοιμάζοντάς τους με τη βοήθεια του σεφ Χάρη Μπονάνου λιχουδιές για να ευφρανθεί η καρδιά και το στομάχι τους με την γκιόζα να έχει την τιμητική της. Η Λία όμως δεν ενθουσιάστηκε αφού ήρθαν στη μνήμη της οι δυσάρεστες αναμνήσεις από όταν κλήθηκε να την ετοιμάσει για τους κριτές με όχι και τόσο επιτυχημένη έκβαση. Τραγούδησε λοιπόν τον πόνο της κι έδωσε την ιδέα στην Ανούς να την πάρει να τραγουδήσει και στον γάμο της…

Βαριά έκατσε η αποψινή ήττα στην μπλε ομάδα του MasterChef και μία εξέλιξη εξέπληξε τους συμπαίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ανακοίνωσε ότι επέλεξε να εξαιρεθεί από την δοκιμασία ασυλίας για να μην το στερήσει από τους υπόλοιπους, μιας και θέλει να βγει υποψήφια προς αποχώρηση ως αρχηγός της ομάδας: «Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω. Αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά για αυτό θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση”. Μάλιστα οι κριτές αλλά και τα μέλη της μπλε ομάδας «τα έχασαν» προς στιγμήν με αυτό που άκουγαν. Αν και τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο κι οι συμπαίκτες της τής ανέφεραν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική, η Μαργαρίτα έμεινε πιστή στα λόγια της και τελικά δεν μαγείρεψε. Οπότε, από ότι φαίνεται, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα, αφού ζήτησε από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί.

Η ΦΑΡΜΑ

Αποστολή να φτιάξει την απλώστρα για τα ρούχα των παικτών της «Φάρμας» είχε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος έπρεπε να βάλει γωνίες στα ξύλα και να τις βιδώσει. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε οδηγίες στον ηθοποιό και φίλο του για το τι πρέπει να κάνει, ενώ ο ίδιος του έδωσε τα εργαλεία για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή. Ωστόσο ο Στράτος πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει τις βίδες και γενικά να μην ακούσει όλα όσα του είπε ο Μιχάλης, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αγανακτήσει από το αποτέλεσμα και να τον μαλώσει.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά τα όσα άκουσε από τον φίλο του εξοργίστηκε και ξέσπασε και μάλιστα άγρια. Ο ηθοποιός άρχισε να ωρύεται και με τις φωνές του σίγουρα πρέπει να τρόμαξε όσα αγριογούρουνα μπορεί να βρίσκονταν στη γύρω περιοχή. Ο Θανάσης Πάτρας τον ρώτησε τι συνέβη κι εκείνος του εξήγησε, αλλά μετά από την ηρεμία ήρθε η… κρίση. Ο Θανάσης πάντως πήρε το μέρος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, μετά την έκρηξη του Τζώρτζογλου.

Τους υπηρέτες της εβδομάδας επέλεξε ο αρχηγός της «Φάρμας», Θανάσης Πάτρας, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τη «μαύρη πέτρα» στον έναν από τους δύο. Οι υπηρέτες ήταν ο Ντούπης και η Κυριακή, με τον Θανάση να ορίζει ως πρώτο «μονομάχο» τη δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι επόμενη αποχώρηση θα είναι γυναίκα, ενώ το αγώνισμα πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα. Η απόφαση του Θανάση δεν άρεσε στις γυναίκες, με την Κάτια Δέδε να είναι εκείνη που αντέδρασε περισσότερο.

Μία από τις καλύτερες σκηνές του αποψινού επεισοδίου της «Φάρμας» ήταν αυτή με πρωταγωνιστή τον Θανάση Πάτρα και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ο Βασίλης ο επιστάτης έφτασε στο κτήμα και το βρήκε άδειο, καθώς άπαντες κοιμόντουσαν και κυρίως ο αρχηγός Θανάσης και ο υπηρέτης Ντούπης. Ο επιστάτης τους τη… χάρισε αυτή τη φορά, όμως «τιμωρήθηκαν» από τα κατσίκια. Η κτηνίατρος επισκέφθηκε τη «Φάρμα» για να δει αν τα ζωντανά είναι καλά στην υγεία τους και μόλις ο Θανάσης έπιασε το ένα αυτό τον παρέσυρε και τον έριξε κάτω. Η τούμπα του Θανάση άγχωσε τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος έτρεξε τρομαγμένος και φώναζε «Θανάση μου, γλυκούλη μου»! Ο Θανάσης σηκώθηκε κατευθείαν χωρίς να έχει τραυματιστεί, με τον Στράτο ωστόσο να συνεχίζει να ανησυχεί για τον φίλο του.

HOUSE OF FAME

Ημέρα αποχώρησης ήταν η σημερινή για το House of Fame με την Έλενα, την Αλεξάνδρα και τον Μηνά να βρίσκονται στις δύσκολες θέσεις. Τα δύο κορίτσια εξέπληξαν με τις εμφανίσεις τους τους κριτές, ωστόσο ο Μηνάς δεν άκουσε καλές κριτικές. Η Ελένη Φουρέιρα κάλεσε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση και ανακοίνωσε ότι η Αλεξάνδρα είναι εκείνη που αποχαιρετά συμπαίκτες και ακαδημίας. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους πέντε σπουδαστές με τις χαμηλότερες βαθμολογίες της βραδιάς, εκ των οποίων οι τρεις τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι οι Πηνελόπη, Γιώργος Ντίνος και Μηνάς. Ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν θέλησε να κάνει χρήση του δικαιώματος να σώσει έναν από τους τρεις.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: