Connect with us
MASTERCHEF - primetime.gr

MASTERCHEF

MASTERCHEF: Ο Παύλος πήρε την ποδιά για το σπίτι

photo: STAR CHANNEL

MASTERCHEF: Ο Παύλος πήρε την ποδιά για το σπίτι

STAR CHANNEL – Άλλο ένα επεισόδιο του νέου κύκλου MasterChef ξεκίνησε με αμφιλεγόμενες προσωπικότητες που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι ή στο bootcamp. Ήδη ξεχώρισε ο Βασίλης από τη Χαλκιδική και ο εριστικός Νίκος από τον Υμηττό. Ο πρώτος μας έδειξε πόσο επικίνδυνα ζει κάνοντας παρά πέντε αλλά και μαγειρεύοντας με υγρό άζωτο.

Ο δεύτερος εμφανίστηκε ως… πεθερόπληκτος, αφού δουλεύει στην κουζίνα της μέλλουσας πεθεράς του, η οποία στο βίντεο γνωριμίας δήλωσε ότι ελπίζει να τον πάρουν στο MasterChef για να τον ξεφορτωθεί. Ο παίκτης έδειξε να χάνει τον έλεγχο από την αρχή και είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο να μιλάει και να μαγειρεύει ταυτόχρονα. «Θα σου απαντάω μονολεκτικά γιατί μαγειρεύω. Όπως απαντάω στη γυναίκα μου» είπε στο μέλος της παραγωγής που του έπαιρνε συνέντευξη. «Πολύ συμπαθητικός τύπος» τον ειρωνεύτηκαν οι κριτές.

«Με ρωτάς ερωτήσεις που θέλω να τις σκέφτομαι. Να μην ξέρω τι να σου πω;» είπε. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ότι δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο του ενώ όπως δήλωσε «σε πιέζουν οι δημοσιογράφοι, πρέπει να κάνεις 15 πράγματα μαζί και η 4η παρασκευή ήταν να απαντάω στους δημοσιογράφους και στους κριτές. Μου αποσπούσε την προσοχή ο δημοσιογράφος και δεν μπόρεσα να βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ήρθαν στο MasterChef με σκοπό να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν ο Παύλος. Ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο εξομολογήθηκε ότι είναι γκέι και δυσκολεύτηκε αρκετά να το αποκαλύψει στους γονείς του:

“Μεγαλώνοντας σαν γκέι στην Κύπρο, είναι κλειστά λίγο τα πράγματα, ήθελα από μικρός να φύγω. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία πήγα στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσω στο Χημικό. Ήμουν λίγο ξεροκέφαλος αλλά όταν το συνειδητοποίησα ήμουν μικρός. Γύρω στα 17 έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε χωριό που δεν είχαν τρεχούμενο νερό, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι γκέι στον 20ο αιώνα. Στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα και πως έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω… εκεί ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι.

Όσο διαρκούν οι οντισιόν παικτών για το bootcamp και το σπίτι του MasterChef 5 φαίνεται ότι το πραγματικό παιχνίδι γίνεται στο Twitter καθώς οι χρήστες σχολιάζουν τη φάση αυτή και κυρίως τα πρόσωπα που επιχειρούν να πείσουν για τα μαγειρικά τους προσόντα. Έτσι η Ειρήνη Ραφαέλα ήταν «βούτυρο στο ψωμί τους» χάρη στην ιδιάζουσα προσωπικότητά της. Συστήθηκε μάλιστα στους κριτές ως μοντέλο και ινφουένσερ με 40.000 followers. Στην πορεία της μαγειρικής δοκιμασίας βέβαια φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν το έχει με τη μαγειρική αφού δεν μπορούσε καν να χρησιμοποιήσει σωστά τα μάτια με αποτέλεσμα να κάψει την παρασκευή της. Και φυσικά βρήκε τους κριτές πολύ… σκληρούς λέγοντας ότι δεν την κατάλαβαν και δεν την υποστήριξαν σε ό,τι έγινε με το μάτι αλλά και ότι αδικήθηκε. Το Twitter βέβαια όχι μόνο είχε άλλη άποψη αλλά δεν της φέρθηκε καθόλου… κομψά σε σχέση με την προσωπική της ιστορία ενώ την έθεσε υποψήφια για τα «Διλήμματα» του «Ευτυχείτε»!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΜΑΡΙΑ
  • ΗΡΩ
  • ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  • ΜΑΡΙΝΑ
  • ΠΑΥΛΟΣ

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

To Top
%d bloggers like this: