REALITY TV: Αποχωρήσεις και εντάσεις στο Masterchef, House of Fame και Φάρμα

MASTERCHEF

Καζάνι που βράζει μοιάζει η κόκκινη ομάδα στο MasterChef με τα μέλη της να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Αυτό έγινε ιδιαίτερα εμφανές όταν αποκαλύφθηκε το πλεονέκτημα που θα είχε ο Αλέξανδρος Συνοδινός, με τον Γιάννης Αυλωνίτη να γίνεται αρκετά ειρωνικός. Ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι ο Αλέξανδρος δεν θα προτείνει την Μαρίνα λόγω της φιλίας τους αλλά την Λία Μακροστεργίου, που είχε κι αυτή ένα πολύ κακό πιάτο. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε τον λόγο που γελά με αυτόν τον τρόπο, με τον Γιάννη να απαντά ότι είχε βάλει στοίχημα με τον Στέφανο ότι θα επιλέξουν την Λία ως πρώτη υποψήφια. Από την άλλη ο Διονύσης Σαρακίνης είπε ότι ο Αλέξανδρος φοβάται να βάλει στην μάχη την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου γιατί φοβάται μην χάσει.

Τελικά ο Αλέξανδρος επέλεξε όντως ως πρώτη υποψήφια την Λία.

Η ΦΑΡΜΑ

Γυναικεία υπόθεση η αρχηγεία αυτή τη βδομάδα στη «Φάρμα» καθώς ο Παναγιώτης Χατζόπουλος υπέδειξε για πρώτη υποψήφια τη Μαρία Μιχαλοπούλου, πράγμα που σήμαινε ότι αυτόματα και η δεύτερη υποψήφια θα ήταν γυναίκα. Απαιτητική αποστολή για τη Μαρία μιας και όπως είπε το γεγονός ότι είναι πολύ νέα θα τη δυσκολέψει στο να να ηγηθεί της ομάδας που απαρτίζεται από πολύ μεγαλύτερους. Στη συνέχεια και ανοίγοντας το γράμμα του Παναγιώτη αποκαλύφθηκε ότι η πρώτη υποψήφια για αρχηγός είναι η Μαρία η αγρότισσα. Έπειτα από την ανοιχτή ψηφοφορία δεύτερη για την αρχηγία θα αγωνιστεί η Μαρία Σπυροπούλου.

Ο στίβος μάχης ήταν ζόρικος γιατί περιελάμβανε αντοχή και ισορροπία. Εν τέλει εκείνη που στέφθηκε αρχηγός για την καινούρια εβδομάδα ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου όχι μόνο λόγω ηλικίας αλλά και λόγω γνωριμίας χρόνων, ανέπτυξαν μια πολύ καλή και φιλική σχέση μέσα στη Φάρμα. Ωστόσο η κατασκευή της σκάλας που δεν άρεσε στον Στράτο  ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί  η πρώτη κόντρα. Όταν ήρθε ο επιστάτης, ο Μιχάλης του είπε, αφού δεν του αρέσει, “ας το πάρει πάνω του… Αφού είσαι μάγκας κάνε τη σκάλα μόνος σου”… Ο Στράτος αμέσως μετά δήλωσε στην κάμερα:

Ο Μιχάλης ξεφεύγει μερικές φορές. Εμένα δεν θα μου πει ο Μιχάλης τι δουλειά θα κάνω εδώ. Μόνο η παραγωγή μπορεί να μου πει. Ο Μιχάλης επειδή ήταν αφεντικό σε πολλά μαγαζιά, του βγαίνει έτσι και δίνει εντολές. Συμπεριφέρεται σαν αρχηγός. Δεν θέλει να είναι αρχηγός, τον ξέρω καλά” είπε ο Στράτος αλλά μετά έσπευσε να πει στον Θανάση Πάτρα να τον συμβουλεύσει να κρατήσει δυνάμεις και ότι τον αγαπάει πολύ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε αργότερα μέσα στην ημέρα το σπίτι για να μάθει πώς πήγαν τα πράγματα στην αποστολή και έμαθε μεταξύ άλλων πως μάλλον ο «Ντούπης» ενοχλήθηκε λίγο από τη Μαρία επειδή τον ενόχλησε με πολλές ερωτήσεις ενώ δούλευε. Λίγο πιο μετά η Μαρία ανακοίνωσε την απόφασή της, για το ποιος θα είναι αυτή την εβδομάδα ο πρώτος «μονομάχος» που θα έπρεπε να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Την μαύρη πέτρα έδωσε λοιπόν στη Μαρία Θωμά από άποψη αριθμητικής έλλειψης ανδρών έναντι των γυναικών που είναι 7 και 8 αντίστοιχα.

HOUSE OF FAME

Μία αληθινή πρόκληση ήταν το αποψινό live concert του «House of Fame» (La Academia) με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα και την αξεπέραστη κριτική επιτροπή. Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος έκριναν τις επιδόσεις των σπουδαστών, με ορισμένους να ερμηνεύουν για πρώτη φορά τραγούδια ορισμένων εκ των κριτών τους. Οι καθηγητές ήταν στο πλατό του live concert και έδωσαν το δικό τους σχόλιο αξιολογώντας τη συνολική επίδοση των μαθητών τους την εβδομάδα που προηγήθηκε. Οι Μηνάς Τσουκάνης και Γιώργος Σπετσιώτης είδαν από την τελική τους βαθμολογία να αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί, αφού ψηφίστηκαν αρνητικά από τους συγκάτοικούς τους. Με την ολοκλήρωση του Live Concert ένας σπουδαστής αποχώρησε από το «House of Fame». Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Έλενα Ροϊνού και ο Μηνάς Τσουκάνης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που πήρε την τελική απόφαση και επέλεξε να αποχωρήσει από την Ακαδημία του «House of Fame» η Έλενα Ροϊνού.

Από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής προέκυψαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί είναι οι Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Holly Grace, Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: