Connect with us
MASTERCHEF - primetime.gr

MASTERCHEF

MASTERCHEF: Η Ανους κέρδισε την ασυλία, ο Στέφανος ο πρώτος υποψήφιος

photo: STAR.GR

MASTERCHEF: Η Ανους κέρδισε την ασυλία, ο Στέφανος ο πρώτος υποψήφιος

STAR CHANNEL – Μουρμούρα έφερε η ομαδική δοκιμασία ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef με τους μπλε και τους κόκκινους να αναμετρούνται σε 9 διαφορετικές, απαιτητικές δοκιμασίες.

Αρκετές οι κατηγορίες που ακούστηκαν με πρώτο από όλους τον Στέφανο που «έδωσε» την Κωνσταντίνα ότι στραβοκοίταζε τη Βίλλη στην δοκιμασία.

«Τουλάχιστον, αν είναι να μιλάμε, να μιλάμε στα ίσια, να τα λέμε, γιατί όλοι κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας» της είπε με εκείνη να αρνείται στο συμβάν.

Πολλοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν από την κίνησή του… Και αντίπαλοι και συμπαίκτες του, όπως η Μαρία. Σε κάποια παύση από την κανονική ροή ο Ιωάννης έσπευσε να τον «μαλώσει» με τον Στέφανο να ξεσπαθώνει λέγοντας «άμα θέλουμε να μιλήσουμε, να έχουμε τα @@»

ΤΟ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και ενώ η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι» η καρέκλα του θείου Λεό έσπασε με αποτέλεσμα να γίνει πόλος έλξης τρολαρίσματος όχι μόνο από τους χρήστες του διαδικτύου αλλά και από τον Πάνο Ιωαννίδη που τον συμβούλευσε να αφήσει την πολλή προπόνηση στο γυμναστήριο…

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ

Μία διαφωνία είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Παναγιώτη στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Ο κριτής ζήτησε στον διαγωνιζόμενο να τοποθετηθεί σχετικά με την αποτυχημένη προσπάθεια να φτιάξει ένα νόστιμο spring roll. Τότε, ο Παναγιώτης πήρε το λόγο και ανάφερε ότι έχει ένα κοινό στο Instagram, το οποίο τον αγαπά και τον στηρίζει, οπότε θέλει να είναι ο πραγματικός του εαυτός. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μη μπορώντας να κατανοήσει το προσπαθεί να εξηγήσει ο Παναγιώτης, του είπε: “Σου ορκίζομαι δεν καταλαβαίνω τι λες”. Στη συνέχεια, ο κριτής δεν έκρυψε την ενόχλησή του με όσα υποστήριζε ο Παναγιώτης και του ζήτησε να ξεχωρίσει τον ρόλο του ως influencer από τον ρόλο του στο MasterChef.

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μετά την αξιολόγηση των πιάτων στο MasterChef, οι τέσσερις κριτές όρισαν ποια παίκτρια από την ηττημένη Μπλε ομάδα θα είχε πλεονέκτημα. Αυτή ήταν η Ηρώ Περουλάκη που είχε ένα ανατρεπτικό πλεονέκτημα, να ορίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ίδια επέλεξε να «βγάλει στον τάκο» τον Στέφανο Χίλα για το γεγονός ότι δεν τους άκουγε σαν ομάδα κι έκανε ότι θεωρούσε ο ίδιος σωστό. Ο Στέφανος φυσικά αντέδρασε στα λεγόμενά της και δεν μπόρεσε να το αφήσει να πέσει κάτω λέγοντας: «Το δέχομαι αλλά δεν έχεις αιτιολογία με το να λες τρεις φορές δεν άκουγε. Είναι άδικο, δεν είχα χάλια πιάτο και δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι μαγειρικό αυτό που έκανες αλλά καλοδεχούμενο.» Μάταια η Ηρώ προσπαθούσε να του εξηγήσει, ο ο Στέφανος παρέμεινε εκνευρισμένος.

H ΑΣΥΛΙΑ

Tην ασυλία κέρισε προς έκπληξή της η Ανούς. Αυτό σημαίνει ότι στο επόμενο επεισόδιο δεν μπορεί να ψηφιστεί αλλά μπορεί να ψηφίσει κανονικά, έχοντας υπόψη της ότι ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Στέφανος.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: