MASTERCHEF: Και εγένετο Μπλε, Κόκκινη, Κίτρινη και… Πράσινη ομάδα!

STAR CHANNEL – Οι ανατροπές στο MasterChef συνεχίζονται καθώς απόψε άλλαξαν, όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Για την έκτη ομαδική δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τους 13 εναπομείναντες μάγειρες να βγάλουν τις ποδιές τους κι όλοι τους σάστισαν με αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, έχοντας κερδίσει την κάρτα ασυλίας, είχε στα χέρια του τρία σημαντικά πλεονεκτήματα που θα καθορίσουν πολλά:
  • Πρώτον δεν θα μαγείρευε ο ίδιος, δεύτερον θα δημιουργούσε τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και τέλος θα όριζε τα βασικό συστατικό της κάθε ομάδας.
  • Η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τον Γιάννης Αυλωνίτη, Στέφανο Χίλα κι η Μαρία Λαζαρίδου, η μπλε ομάδα από τον Παύλο Χάπιλλο, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου κι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η κίτρινη ομάδα από τον Νίκο Σκορδάκη, την Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Τζιοβάνι Σκαράτζι και η πράσινη από την Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστεργίου κι ο Διονύσης Σαρακίνης.

Φυσικά για τις επιλογές του Παναγιώτη δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις καθώς πολλοί δεν συμφώνησαν με τις «δικαιολογίες» τους.

Ένταση, κάποια μικρά λαθάκια αλλά και πολύ τρέξιμο είχε το τέλος της 6ηςομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef. Οι τέσσερις ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους και οι φωνές και το άγχος των τελευταίων λεπτών που στήνονταν τα πιάτα ήταν αναμενόμενος. Ωστόσο, η αντίδραση του Στέφανου ήταν αυτή ποου ενόχλησε τους χρήστες του twitter που φρόντισαν να τον «στολίσουν» με τα καλύτερα σχόλια. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος αρχικά ενοχλήθηκε με τις φωνές του Παναγιώτη Τζαμαλή στον Παύλο που του είπε να κάνει γρήγορα, με τον Στέφανο να αναφέρει πως αυτές οι φωνές τον… απoσυγκεντρώνει.

Ενώ στο τέλος της δοκιμασίας, η έπαρσή του πως η κόκκινη ομάδα –στην οποία και άνηκε- έβγαλε πιατάρες έκανε τους χρήστες στο twitter να «ξεσπαθώσουν».

Τα πρώτα πιάτα τους έφεραν μπροστά στους κριτές οι διαγωνιζόμενοι από τις τέσσερις ομάδες και οι εκπλήξεις ήταν πολλές και για τους κριτές. Ωστόσο, ανάμεσα στα τέσσερα ορεκτικά ένα ήταν μακράν το χειρότερο για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Αρχικά μπροστά στους κριτές βρέθηκε ο Ιωάννης με το ωμό πράσο του ορεκτικού του να γίνεται θέμα συζήτησης και τον ίδιο να αποκαλύπτει πως το σχόλιο που του έκαναν δεν του έκοψε τα «φτερά». Ωστόσο, το «πειραγμένο» σούσι της μπλε ομάδας και της Μαρίνας ήταν για τον Σωτήρη Κοντιζά το χειρότερο πιάτο που δοκίμασε. Και μπορεί η Μαρίνα να διαβεβαίωσε τους κριτές πως ο συνδυασμός που επέλεξε ήταν πολύ γευστικός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι αυτό που χρειάζεστε», ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε διαφορετική άποψη.

«Πάμε μπλε ομάδα. Θα πω ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο MasterChef. Ακόμη κι αν αφαιρέσω το ντιπ, εγώ δεν μπορώ να φάω παραπάνω από αυτό που δοκίμασα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφέρει: «Όταν ακούς  της ιδέα ενθουσιάζεσαι, όταν δοκιμάζεις απογοητεύεσαι».

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκε ανήμερα των γενεθλίων της η Ανούς και φυσικά ενημέρωσε τους κριτές για τη συγκεκριμένη ξεχωριστή μέρα. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας μπροστά στους κριτές τη σούπα της πράσινης ομάδας η Ανούς είπε στους κριτές: «Έχω γενέθλια σήμερα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της λέει: «Έλα Χρόνια Πολλά». Και όλοι μαζί άρχισαν να της τραγουδούν το «Να ζήσεις Ανούς και Χρόνια Πολλά» για να της ευχηθούν. Με τον chef Κουτσόπουλο να αναφέρει: «Χρόνια Πολλά Ανούς. Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: