MASTERCHEF: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα

STAR CHANNEL – Μέρα με δοκιμασία αποχώρησης η σημερινή στο MasterChef και ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας Τζιοβάνι ανέτρεψε τα δεδομένα. Ήταν υποψήφια μαζί με την Ανούς, τη Λία και τον Παύλο αλλά ο Τζιοβάνι αποφάσισε να της δώσει την κάρτα και να τη σώσει. Η ίδια δήλωσε ότι δεν ήθελε να πάει έτσι στους 11 αλλά με την αξία της.

Στη θέση της θα κατέβαινε η Κωνσταντίνα η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την εξέλιξη αυτή και φυσικά έσταξε δηλητήριο, λέγοντας ότι αν δεν ένιωθε καλά με την κάρτα ας την έβαζε στην τσέπη του και να την ξέχναγε. Αλλιώς να τα έλεγε καλύτερα στα Ιταλικά γιατί μάλλον στα Ελληνικά δεν εκφράζεται σωστά είπε

Ο Τζιοβάνι δήλωσε ότι δεν είναι ήρωας αλλά δεν ήθελε την κάρτα διότι του είναι βάρος και δεν θέλει να σκέφτεται στρατηγικά παρά μόνο για τις ομάδες. Ο Ιωάννης βέβαια είχε ενστάσεις ότι δεν θα κάνει καλό στη Μαργαρίτα ότι σώθηκε.

Αν κρίνουμε όμως από τον καλεσμένο σεφ, τον δεξιοτέχνη του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο ίσως η Μαργαρίτα να ευγνωμονεί τον Τζιοβάνι για την κάρτα. Ο αγαπημένος σεφ του Σωτήρη Κοντιζά που θεωρείται κορυφαίος sushi chef στη χώρα μας τους επιφύλαξε ένα πιάτο αντιγραφής που θύμιζε μαθηματική εξίσωση…

ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ

Η πρώτη ανοιχτή παραδοχή σχέσης μέσα στο φετινό MasterChef ήρθε διά στόματος Διονύση. Ο παίκτης μόλις τελείωσε η δοκιμασία αποχώρησης στην οποία συμμετείχε η αγαπημένη του μίλησε στο κιού του παιχνιδιού για να σχολιάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Ανούς σήμερα.

«Όπως έχουν πει και οι κριτές, κάθε αποχώρηση από δω και πέρα θα είναι μαχαίρι στην καρδιά. Το ίδιο θα είναι και η αποχώρηση της Ανούς για μένα, λίγο πιο βαθιά για μένα. Εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε καλά με την Ανούς, οκ, ας βγει και αυτό. Θα επιλέξω να ανοίξω την πρώτη πόρτα και θέλω να τη βρω μπροστά μου και να συνεχίσουμε όλη αυτή την πορεία που έχουμε στο MasterChef» είπε.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Τέσσερις παίκτες βρέθηκαν ενώπιον των τεσσάρων κριτών του MasterChef στη δοκιμασία αποχώρησης, με την Κωνσταντίνα να δηλώνει ότι είναι σίγουρη ότι τα πήγε καλά και θα το «κυνηγήσει» με το σούσι. Πρώτα ανακοίνωσαν οι κριτές τη βαθμολογία της Λίας και περίμενε να πέσει κάτω από τη βάση. Η παίκτρια πήρε τρία επτάρια και ένα εξάρι από τον Σωτήρη Κοντιζά. «Το πρώτο πράγμα που είδα στο πιάτο σου είναι μια ομορφιά» της είπε ο guest σεφ. Η πρώτη της δοκιμασίας που βγήκε ασφαλής ήταν η Ανούς που πήρε τρία οχτάρια και ένα επτά από τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι κριτές της είπαν ότι φάνηκε πως δούλεψε το πιάτο της. Ο Παύλος ξεκίνησε με ένα 6 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 6 από τον Πάνο Ιωαννίδη που τόνισε ότι ήταν πολύ καλή προσπάθεια αν και με ελλείψεις. Έξι πήρε και από τον Αντώνη Δρακουλαράκο που του είπε ότι είδε δύο μάγειρες στο πιάτο αφού έκανε αλμυρή ομελέτα αλλά εξαιρετικό σασίμι. Έξι όμως του έβαλε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι οι βαθμοί που συγκέντρωσε επέτρεψαν στη Λία να γυρίσει στο σπίτι του MasterChef.

Και φυσικά ήταν περιχαρής για αυτήν την εξέλιξη!

Τελευταία προσπάθεια που βαθμολογήθηκε ήταν της Κωνσταντίνας που δήλωσε ότι αυτή δεν ήταν δύσκολη φάση διότι η δυσκολότερη ήταν όταν μαγείρευε για αποχώρηση με τη Μαρίνα. Το 5 στα 10 που της έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έδειξε ότι δεν προσπάθησε καν. Τελικά με άλλα 3 πεντάρια ήταν εκείνη που αποχώρησε. Μάλιστα έδειξε να μην νοιάζεται καν για τα καλά λόγια που της είπε ο Αντώνης Δρακουλαράκος ότι είχε τον καλύτερο κολιό και την καλύτερη ομελέτα. Οι κριτές την ρώτησαν ποιον θα ήθελε να δει νικητή και εκείνη δήλωσε ότι δεν είναι στο παιχνίδι πλέον υπονοώντας τη Μαρίνα. Από τους υπάρχοντες παίκτες δήλωσε ότι ο Τζιοβάνι θα πάει μακριά και θα ήθελε να δει και μία  γυναίκα. Φεύγοντας στο κιού ευχήθηκε καλή τύχη στους συμπαίκτες της και να προσέχουν να μη δαγκώσουν τη γλώσσα  τους!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: