Connect with us
Nίκη για τον Αλέξανδρο και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - primetime.gr

MASTERCHEF

MASTERCHEF: Nίκη για τον Αλέξανδρο και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

photo: MASTERCHEF GREECE TWITTER ACCOUNT

MASTERCHEF: Nίκη για τον Αλέξανδρο και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

STAR CHANNEL – Στη φάση των 8 βρίσκεται το MasterChef και ο πήχης του διαγωνισμού έχει φτάσει πολύ ψηλά.

Η Μαργαρίτα, ο Παύλος, ο Νίκος, ο Τζιοβάνι, ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Διονύσης έπειτα από μία μακρά πορεία έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη νίκη, η οποία όμως είναι σίγουρο πως δεν θα κατακτηθεί τόσο εύκολα.

Το αποψινό Mystery Box ήταν μόνο η αρχή για να φανεί ποιοι από τους παίκτες είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν και να δημιουργήσουν ευφάνταστα πιάτα.

Δύο κουτιά, το ένα διάφανο, το άλλο το κλασικό ξύλινο, τους περίμεναν στους πάγκους μαζί με ένα τεράστιο ρίσκο.

Στο διάφανο όλα τα υλικά ήταν διακριτά ωστόσο στο έτερο κουτί καραδοκούσε η πρόκληση του αβέβαιου! Χοιρινός λαιμός, θυμάρι, σκόρδο, δενδρολίβανο, πατάτες baby κ.ά ήταν η μία επιλογή την οποία και διάλεξαν δίχως να θέλουν να ρισκάρουν άλλο οι Παύλος, Τζιοβάνι, Διονύσης και Αλέξανδρος.

Το ξύλινο που και τελικά έκρυβε υλικά για γλυκιά παρασκευή πήραν οι Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκος και Ιωάννης.

Οι φαρμακερές ατάκες δεν έλειψαν πίσω από τις κουζίνες με τον Ιωάννη να χλευάζει όσους δεν πήραν το ξύλινο κουτί και να τους αποκαλεί «κότες λειράτες»…

Από την πλευρά του ο Παύλος ως ο πιο εύθυμος της παρέας το έριξε στην πλάκα κι άρχισε τα κυπριακά για το χαλούμι που διάλεξε στο πιάτο του.

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες στο αποψινό και ανατρεπτικό Mystery Box ανήκαν στη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη.

Ο Αλέξανδρος όμως ήταν αυτός που στέφθηκε νικητής με τους κριτές να του ανακοινώνουν το δώρο και τα πλεονεκτήματα που κέρδισε από τη δοκιμασία.

Το δωράκι ήταν 1.000€ από εφαρμογή delivery και όσο για τα προνόμια, που θα απολάμβανε στο τεστ δημιουργικότητας αυτά ήταν:

Πρώτα θα μοίραζε τα υλικά κάτω από τις καμπάνες στους υπόλοιπους. Δεν θα έβλεπε όμως όλα τα υλικά εξαρχής αλλά θα σήκωνε μία μία την καμπάνα και θα πάσαρε τις επιλογές του.

Με ταχύτητα έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά αλλά και με άγχος καθώς είχαν μόλις 45 λεπτά και σίγουρα η πρόκριση στους 7 ήταν ο μοναδικός στόχος.

Και κάπως έτσι ο Ιωάννης μαγείρεψε ρεβίθια που δεν τα μαγειρεύει υπό κανονικές συνθήκες η Μαργαρίτα είχε έμπνευση για καπόνι, ο Τζιοβάνι είχε κόκορα και ο Διονύσης κινήθηκε σε πιο vegetarian παρασκευή.

Από το Myster Box, μέχρι το τεστ δημιουργικότητας οι κριτές έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους στους επίδοξους σεφ καθώς όπως οδεύουν στην τελική ευθεία τα πράγματα ζορίζουν στον διαγωνισμό.

Κάποια πιάτα πέτυχαν το ζητούμενο αλλά υπήρξαν κι εκείνοι που είχαν μία κακή ημέρα και δεν απέδωσαν τα μέγιστα.

Η καλύτερη προσπάθεια ανήκε στον Διονύσιο και ήταν ο πρώτος που πήρε τον δρόμο προς τον εξώστη. Άφωνοι οι υπόλοιποι με τον Νίκο Σκορδάκη να σχολιάζει «Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε γι΄αυτό έκανε και τον σταυρό του.

Επόμενοι που τον ακολούθησαν ήταν ο Αλέξανδρος, ο Ιωάννης και ο Τζιοβάνι κι έτσι κάτω έμειναν η Μαργαρίτα, ο Παύλος, η Μαρίνα και  Νίκος.

Οι τρεις θα έβγαιναν στον τάκο και μόνο ένας θα ανηφόριζε. Δυστυχώς, το κόκαλο που βρέθηκε στο πιάτο της Μαργαρίτας της στέρησε την ευκαιρία και τη θέση της πήρε η Μαρίνα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

EURO 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: