ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Το συγκινητικό μυθιστόρημα “Μαύρο Ρόδο” της Ελένης Καπλάνη, έρχεται ως νέα σειρά στο MEGA

MEGA CHANNEL – Το συγκινητικό μυθιστόρημα “Μαύρο Ρόδο” της Ελένης Καπλάνη, έρχεται ως νέα σειρά στο MEGA. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια και πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά, σε κεντρικό ρόλο.

Η σειρά “Μαύρο Ρόδο” έρχεται τη νέα σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται 3 φορές την εβδομάδα, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Στο πλευρό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, θα δούμε και την Μαρία Καλλιμάνη, την οποία τόσο αγαπήσαμε στις Άγριες Μέλισσες.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η JK Productions (Καραγιάννης). Η ιστορία του μυθιστορήματος εστιάζει σε ένα ζευγάρι που ερωτεύεται παράφορα. Με βάση το βιβλίο:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της. Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει; Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα. Ένα μυθιστόρημα όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής, ένα καθηλωτικό και κατανυκτικό βιβλίο»…

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Μαύρο Ρόδο του MEGA

Ο νεαρός και ανερχόμενος ηθοποιός που τον απολαύσαμε στις σειρές: Έρωτας Μετά, 42°C, Αγάπη Παράνομη και Άγριες Μέλισσες, επέλεξε το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα να είναι μια εξίσου δυνατή σειρά.
Τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον γνωρίσαμε περισσότερο μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη, ενώ το τελευταίο του επαγγελματικό βήμα ήταν στις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε άριστα τον «Ακύλα Μεγαρίτη» σε μικρότερη ηλικία.

photo: MEGA

Tags: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ MEGA