ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η σοβαρή ασθένεια, η μοναστική ζωή και ο απαγορευμένος έρωτας

MEGA CHANNEL – Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο», έρχεται τον Οκτώβρη στις οθόνες μας με σκοπό να μας καθηλώσει. Ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων, ενός νεαρού αγοριού και μιας καλόγριας, της αδερφής Ελισάβετ, ζωντανεύει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Μια δυνατή ιστορία με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών αναβιώνει μέσα από την συχνότητα του Mega. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή! Στην μεγάλη παραγωγή που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας θα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία στην υπόθεση, από το αντίστοιχο βιβλίο.

Η αδελφή Ελισάβετ, όταν ήταν μικρή έπαθε μηνιγγίτιδα και τάχθηκε από τους δικούς της στην Μεγαλόχαρη. Όταν η η υγεία της επανήλθε πήρε την απόφαση να ζήσει ως μοναχή σε μοναστήρι, ακολουθώντας την προτροπή της οικογένειας της. Το μοναστήρι όμως αυτό πλήττεται από έναν ισχυρό σεισμό με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ζημιές και η αδελφή Ελισάβετ ακούει την προτροπή της ηγουμένης, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Διδασκάλου, να γυρίσει στο χωριό της μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Πίσω στο χωριό, θα παρευρεθεί στο πάρτι της θετής αδελφής της και θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού. Ο έρωτας αμοιβαίος, θα την ακολουθήσει μέχρι το μοναστήρι… Τι θα κάνει όμως η καλόγρια Ελισάβετ; Θα υποκύψει στον έρωτα ή θα συνεχίσει την μοναστική ζωή; Η συνέχεια επί της οθόνης…

Αυτή είναι η συγκλονιστική υπόθεση της νέας δραματικής σειράς του Mega, με τίτλο «Μαύρο Ρόδο», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Στην μεγάλη παραγωγή του Mega, θα πρωταγωνιστήσουν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση, Μαρία Καλλιμάνη, Ευθαλία Παπακώστα, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νίκος Κούκας, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ανδρέας Ζήκουλης κ.ά.

Το σενάριο θα αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, την σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγωνστόπουλος και την παραγωγή η JK Productions. Την σειρά θα ντύσει μουσικά με τα τραγούδια του ο Γιώργος Θεοφάνους! Το «Μαύρο Ρόδο» έρχεται στις οθόνες μας τον Οκτώβρη μέσα από την συχνότητα του Mega για να μας καθηλώσει. Μείνει συντονισμένοι στο youfly.com για όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις που αφορούν την σειρά!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: