ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Οι δηλώσεις του Ντάνου για Κοκλώνη και The Bachelor

OPEN – Αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου φιλοξένησε η εκπομπή ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ. Στο ρεπορτάζ της εκπομπής ο Ντάνος δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο J2US αλλά μέσα από τα λόγια του ξεκαθάρισαν, κάπως, τα πράγματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ο Γιώργος μιλάει τόσο για J2US για το πρώτο μισό της σεζόν, για μυθοπλασία στο δεύτερο μισό (από Φλεβάρη) αλλά και για μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Πρόκειται για ένα concept, που απέρριψε ο Alpha και αφορά ταξιδιωτική εκπομπή με φιλανθρωπικό, κάπως, χαρακτήρα, καθώς θα εκπληρώνει ταξίδια – όνειρο σε ανθρώπους, που δεν μπόρεσαν να τα κάνουν.

Ο Ντάνος μίλησε και για την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου, όταν ο ΑΝΤ1, που είχε στην κατοχή του το THE BACHELOR, του είχε προτείνει, να είναι ο Εργένης με πολύ μεγάλη αμοιβή. Όμως, για τον Γιώργο, τα λεφτά δεν είναι το παν και θεωρεί, οτι το φλερτ είναι προσωπική υπόθεση και όχι για τις κάμερες.

Ανάλογα φέρεται και στη ζωής του, μιας και δεν μετράει τις κατακτήσεις του αλλά επικεντρώνεται στο χτίσιμο μιας σχέσης, κάτι που είναι δύσκολο.

Το δεύτερο τρίωρο ραντεβού, μάλλον, θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και την άλλη εβδομάδα θα έχουμε περισσότερα νέα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: