ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συγκινεί τη Δανάη Μπάρκα

MEGA – Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ένα αγαπημένο πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα, ήταν καλεσμένος της στην εκπομπή της.

Ο ηθοποιός, που ουσιαστικά είναι ο δεύτερος πατέρα της, αρχικά διηγήθηκε την πρώτη του γνωριμία με τη Δανάη όταν ήταν 2 ετών αλλά και πώς αποφάσισε να δημιουργήσει μια οικογένεια με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της.

«Τη Βίκυ την πρωτογνώρισα το ’92, γίναμε φίλοι και σιγά σιγά αυτό ήρθε μόνο του» ανέφερε και πρόσθεσε: Όταν ήρθε στη ζωή μου η Δανάη, τρόμαξα». «Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς και το ήθελα», συμπλήρωσε.

«Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση, αν σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου, το παιδί και η σχέση σου με το παιδί» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός, σημειώνοντας ότι τον άλλαξε σε πολλά πράγματα.

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για την πρώτη φορά που η Δανάη του ζήτησε να τον αποκαλεί «μπαμπά» σε ένα ταξίδι τους με το αυτοκίνητο στο Πήλιο.

«Ήταν ένα μικρό σοκ. Ο μπαμπάς σου όμως υπάρχει.Ναι, μπορείς να με λες όπως θες ήταν η απάντησή μου», σημείωσε ο κ. Χατζηπαναγιώτης, προσθέτοντας, πως της είπε, ότι, όπως και να αποκαλεί τον ίδιο, πάντα στη ζωή της, θα υπάρχει και ο βιολογικός της πατέρας, που είναι και αυτός οικογένειά της.

H Δανάη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα δάκρυ όταν ο ηθοποιός μίλησε για το ταλέντο της και την επιθυμία της, να γίνει ηθοποιός και να παίξει στο θέατρο.

source: znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: