ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: Μελέτη – Μάνεσης ξένοι στην ίδια εκπομπή

ALPHA – Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν μια ανακούφιση για την πορεία τη εκπομπής ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ με τη μικρή άνοδο στους πίνακες της τηλεθέασης, αλλά είναι γεγονός, ότι υπάρχει θέμα στον ALPHA.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Το Δεκέμβρη του 2019 και στη διαπραγμάτευση για την ανανέωση του συμβολαίου της η Ελεονώρα, η οποία είχε αναλάβει τη νυχτερινή ζώνη, για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί της, δέχτηκε την ενεργοποίηση της μετακίνησής της σε καθημερινό πρόγραμμα.

Με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη υπήρχε άλλωστε και το ενδιαφέρον του Τάσου Τεργιάκη και της Κάλλιας Καρτσάκη αλλά και του Ευτύχη Γρυφάκη (από την εκπομπή της Ναταλίας), να συνεργαστούν με την Ελεονώρα.

Τον Ιούνη βέβαια η διοίκηση του ALPHA ανακοινώνει στην παρουσιάστρια, πως το συντονισμό της νέας της εκπομπής (η οποία ουσιαστικά είναι η προέκταση αυτής του Σαββατοκύριακου) θα αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης και η ομάδα του (η αρχισυντάκριά του, Ασπασία Κάρλου, ο βοηθός αρχισυντάκτη, Γιώργος Γρηγοριάδης και ο δημοσιογράφος Νίκος Μισίρης, ενώ παραχώρησε στην καθημερινή εκπομπή τη δημοσιογράφο Τίνα Μιχαηλίδου.)

Με τις ευλογίες του σταθμού και τον ίδιο τον Νίκο Μάνεση έγινε πασίδηλο και από τα trailer, πως Ελεονώρα και Νίκος θα έχουν στενή συνεργασία. Παρά τα αρχικά καλά νούμερα τηλεθέασης, η κόπωση από επαναλαμβανόμενα θέματα του Σαββατοκύριακου, αρνητικές κριτικές στα social media αλλά και η απότομη πτώση στα ποσοστά της εκπομπής έφεραν την γκρίνια.

Τα ρεπορτάζ των περισσότερων media sites αναφέρουν πως ο Νίκος Μάνεσης έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να διαπληκτίζεται με την Ελεονώρα, βασιζόμενος στα δυνατά νούμερα που κάνει ο ίδιος το Σαββατοκύριακο. Χωρίς να υπάρχει ευθεία σύγκρουση (ακόμα) η υπομονή χάθηκε και από τις δύο πλευρές. Προφανώς έκαστο στρατόπεδο άρχισε να διαρρέει τα δικά του.

Αρχικά ότι η Ελεονώρα δήλωσε τηλεφωνική παραίτηση (κάτι που αρνήθηκε η ίδια σήμερα) και ότι ο Νίκος αποχώρησε από την εκπομπή. Η αλήθεια είναι, πως η συνεργασία συνεχίζεται αλλά εξ’ αποστάσεως με τον συντονιστή της εκπομπής να μιλάει στους δικούς του δημοσιογράφους.

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: