ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ: Με Πέτρο Τσατσόπουλο και Σπύρο Δημητρίου απόψε

ALPHA – Απόψε, στη 01:10, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο γνωστός συγγραφέας μιλά ανοιχτά για όλα. Αποκαλύπτει πως ανακάλυψε, σε ηλικία 18 χρονών, ότι είναι υιοθετημένος.

Περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε αυτή την κουβέντα με την θετή του μητέρα, αλλά και πώς ένιωσε όταν συνάντησε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα. Θυμάται το ισχαιμικό επεισόδιο, που έπαθε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Δεν παραλείπει να σχολιάσει το άγνωστο παρασκήνιο όταν κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης οδηγήθηκε να χρησιμοποιήσει μια λαϊκή ρήση και να γίνει πρώτο θέμα σε εκπομπές και άρθρα για ολόκληρες εβδομάδες.

Επίσης, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν και τον Σπύρο Δημητρίου. Ο ποινικολόγος και σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη μιλά για τις πολύκροτες υποθέσεις που τον έχουν κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο και εξηγεί πώς βρέθηκε να εντρυφεί στο γυναικείο έγκλημα.

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως είχε υπάρξει στόχος φανατικού θαυμαστή (stalker), ενώ μοιράζεται μαζί μας το παρασκήνιο της γνωριμίας και του γάμου του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: