ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Πρεμιέρα για δέκατη χρονιά με guest έκπληξη και το γέλιο μέχρι… δακρύων

ALPHA – Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης και για αυτό άλλωστε φέτος σημειώνει και 10 χρόνια επιτυχίας! Τα τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψαν στις τηλεοπτικές μας οθόνες και από το πρώτο λεπτό μας υποσχέθηκαν να χαρίσουν απίστευτο γέλιο, ενώ νέα πρόσωπα μπλέχτηκαν στα πόδια τους προκαλώντας τους… μουρμούρα.

Ο Μηνάς και η Βούλα πέρασαν δύσκολες στιγμές μιας και ο ξάδελφος του Μηνά από τη Μυτιλήνη και νονός της κόρης τους, ο Βαγγέλης, δεν φεύγει από το σπίτι τους! Οι συνεχείς προσπάθειες που κάνει το ζευγάρι για να τον διώξει έπεσαν στο κενό.

Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης τούς μπλέκει διαρκώς σε μπελάδες και ο Μηνάς με τη Βούλα έπρεπε να βρίσκουν τρόπους να τον ξελασπώνουν. Έτσι, όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει ιδιαίτερα το ζευγάρι.

Από την άλλη στον Πύργο, ο κυρ Ηλίας και η κυρα-Καίτη πέρασαν ακόμη μία κρίση στον γάμο τους. Αυτή τη φορά, αιτία είναι ο νέος ενοικιαστής, ο οποίος άρχισε να φλερτάρει τη γυναίκα.

Παρόλο που εκείνη το αρνείται, ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι η παρουσία του ενοικιαστή στην καθημερινότητά τους αλλάζει την αγαπημένη του.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: