ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μουτίδου

ANTENNA – Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να περίμενε με προσμονή την επιστροφή του ρόλου της δασκάλας στο Καφέ της Χαράς ωστόσο, όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Σοφία Μουτίδου μιλώντας πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στη σειρά, ενώ αμέσως μετά η κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των ΚούΚου» συνάντησε τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος φανερά ενοχλημένος άφησε αιχμές προς την ηθοποιό λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ειδικό πρόγραμμα για έναν ηθοποιό».

Η Σοφία Μουτίδου πριν από λίγη ώρα ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο δίνει τη δική της απάντηση:

«Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, εγώ το είχα δει. Βλέπω λοιπόν το βίντεο στο οποίο ένας δημοσιογράφος συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω τον Χάρη Ρώμα και τον ρωτάει τι έχει γίνει με αυτό το θέμα. Ο Χάρης, δεν ξέρω γιατί, αυτοσχεδιάζει και βρίσκει έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας και που εγώ του είπα το πρόγραμμά μου κι αυτός μου είπε “δεν χωράς”. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Δεν συμφώνησα στο οικονομικό μέρος με το Καφέ της Χαράς και έτσι δεν είμαι. Έμαθα ότι εγώ ήθελα να επιβάλλω το πρόγραμμα του The Booth στο Καφέ της Χαράς. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε διεξοδικά το τι συνέβη στις συζητήσεις που είχε με τον Χάρη Ρώμα.

source: znews.gr

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: