ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Μουτσινάς κατά ΣΚΑΪ, σωσίβιο για Μαλέσκου

EDITORIAL – Οι περισσότεροι, φαντάζομαι, έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο ΣΚΑΪ είναι ουσιαστικά δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, ομάδες ανθρώπων και νοοτροπίες, σε ένα. Δεν είναι άγνωστο, ότι από την εποχή, που το κανάλι έφερε την ψυχαγωγία στο μενού του, οι δημοσιογράφοι το Φαλήρου μόνο που δεν αναβίωσαν τη Γαλλική Επανάσταση.

Έτσι και με το BIG BROTHER, άμεση ήταν η αντίδραση των δημοσιογράφων του Φαλήρου, μετά το συμβάν με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, το οποίο κορυφώθηκε από την ίδια τη Σία Κοσιώνη, η οποία “γείωσε” την πρόσκληση της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και μίλησε ανοιχτά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού της. Βέβαια, ποιος θα μπορούσε να πει το παραμικρό στη γυναίκα, η οποία έχει από πίσω της μια ολόκληρη επωνυμία Μπακογιάννη.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι να δούμε άτομο του ψυχαγωγικού προγράμματος να επιτίθεται στο σταθμό. Ο Νίκος Μουτσινάς από την πρεμιέρα του τη Δευτέρα 14/9 και για τρεις ημέρες, όχι απλά πετάει υπονοούμενα για το πρόγραμμα καθαυτό (κάτι που ήταν αναμενόμενο και συμβαδίζει με τα πιστεύω του, για όσους τον γνωρίζουν καλά) αλλά πετάει καρφιά (μεταξύ αστείου και σοβαρού) για τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό.

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι “χθεσινός” και δεν παίζει με τη φωτιά. Ξεκινάει με απίστευτη ειρωνεία προς αντίπαλα “σκουπίδια”, όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος (πχ. The Bachelor) και μετά αφήνει τα καρφάκια του με ατάκες του στιλ “για τα δικά μας θα τα πούμε άλλη φορά, αλλά θα τα πούμε”, “το κανάλι αγόρασε ένα σπίτι με σαθρά θεμέλια, τι να κάνουμε…” και άλλα. Όμως, να μη ξεχνάμε, πως το συμβόλαιο του Νίκου φέρεται να περιλαμβάνει όρο απόλυτης ελευθερίας λόγου χωρίς περιθώριο παραμικρής παρέμβασης στα κείμενα και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Από την άλλη έχουμε και τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία πρόβαλε εδώ και δύο χρόνια από την εκπομπή του. Η εκπομπή LOVE IT είναι ήδη χαρακτηρισμένη αποτυχία με τα ποσοστά αλλά και το περιεχόμενό της. Παρόλο, που η Ιωάννα είπε, πως δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα (ούτε καν στον πρώην σύζυγό της και ιδιοκτήτη του ΚΡΗΤΗ TV, προφανώς) χρειάζεται ένα σωσίβιο επειγόντως.

Ήταν αναμενόμενο ο Νίκος να παίξει με τη Μαλέσκου στο ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ, ειδικά με την “κόντρα” της Βάνιας μαζί της και να σχολιάζει το σκυλί της και άλλα. Όλα θα ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, αν δεν κυκλοφορούσε στους διαδρόμους η φημολογία για τα ατελείωτα meeting της παρουσιάστριας με δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΚΑΪ και την ίδια να κυκλοφορεί στους διαδρόμους διατείνοντας προς άπαντες, ότι δεν θέλει να κάνει κάτι, το οποίο δεν είναι η ίδια.

Ένα είναι σίγουρο. Από το 2016 έως και σήμερα, ο ΣΚΑΪ παίρνει το χρυσό μετάλλιο στη διαχείριση της ψυχαγωγίας #not. Και ίσως να ήρθε η ώρα να σκεφτούν, πως τα 40άρια και τα 50άρια του Survivor το 2016 δεν οφείλονταν στην επιτυχία ενός φρέσκου προγράμματος, που επανήλθε μετά από τόσα χρόνια ή στον Ντάνο, αλλά να ανακαλέσουν στη μνήμη τους, ότι στην Ελληνική τηλεόραση τότε δεν έπαιζε τίποτε άλλο παρά επαναλήψεις!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: