ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχιση της σειράς

ΕΡΤ1 – Μια ανάσα πριν την επ’ αόριστο διακοπή γυρισμάτων, βρίσκεται η παραγωγή της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έχοντας να διαχειριστεί πραγματικά με εξαιρετική ψυχραιμία την επαγγελματική συνύπαρξη του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, φέρεται να ξεκαθάρισε τη θέση του στην παραγωγή ζητώντας την ελάχιστη δυνατή συνύπαρξη με τον συμπρωταγωνιστή του, καθώς πάρα την απολύτως δικαιολογημένη ηθικά ένταση του, δεν ήθελε αυτή την περίοδο, που η πανδημία πλήττει κυρίως τον χώρο του θεάματος, να αφήσει ανέργους δεκάδες ηθοποιούς, τεχνικούς και υπαλλήλους, προκαλώντας το παραμικρό πρόβλημα στο σήριαλ.

Όσο όμως, οι μέρες περνούσαν και ο συνάδελφος του φέρεται να έκανε ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι όπως αποκαλύφθηκε μια εκ των ηθοποιών που κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι η Λένα Δροσάκη, σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδουμη, ο “ιερέας” του “Πλάτανου”, δεν μπορούσε να δίνει από την πλευρά του…άφεση αμαρτιών.

Οι πληροφορίες θέλουν την κατάσταση να φτάνει στο μη περαιτέρω την περασμένη Τρίτη, καθώς ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φέρεται να ζήτησε ακόμη και σεναριακά την προστασία της αξιοπρέπειας του, έχοντας μαζί του πάνω από τους μίσους συναδέλφους του που συμμετέχουν στη σειρά.

Η παραγωγή άρχισε μέσα στο ζοφερο κλίμα των τελευταίων ημερών, να ζητά από τον Πέτρο Φιλιππίδη να δώσει μια λύση, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και προστατεύοντας κι αυτός με τη σειρά του το εργασιακό καθεστώς του σήριαλ.

Είχε άλλωστε προηγηθεί το εξώδικο του ηθοποιού… Η πιεστική κατάσταση λέγεται ότι οδήγησε σε μεγάλη γενικευμένη ένταση το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να διακοπούν επ’ αόριστο τα γυρίσματα του “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο…

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η παραγωγή εξετάζει ΟΛΑ τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αντικατάστασης του ηθοποιού στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δημάρχου του “Πλάτανου”…

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τη διαγραφή του κ. Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν οι κυρίες Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη καταγγέλοντας τον ηθοποιό για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια.

Οι τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του Πέτρο Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.»

Και οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαφραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗ

Την ώρα λοιπόν που η είδηση αυτή έβλεπε το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης προχώρησε σε μια ανάρτηση – “βόμβα”. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο έγραψε “Boom” και ακριβώς δίπλα έβαλε τρεις βόμβες έτοιμες να σκάσουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά τις δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή για τις καταγγελίες των ηθοποιών πήρε θέση και του απάντησε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να του απαντήσει, χωρίς όμως να τον κατονομάζει και έτσι έκανε μια ανάρτηση στα social media και έγραψε: “Δεν είναι η ώρα να… κάτσουμε φρόνιμα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να… κάτσουν φρόνιμα”.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΣΟΥΛΗ

«Θα ήθελα να προστατεύσουμε το θέατρο, να αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο η Δικαιοσύνη, να πάψει να γίνεται αυτό μια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές, ό,τι είναι να λεχθεί να λεχθεί εκεί που πρέπει όπως πρέπει, να συμπαρασταθούμε στα θύματα αλλά από κει και πέρα το αναπαράγουμε το θέμα το βρίσκω λάθος. Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί, να είμαστε ενεργοί αλλά να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το θέμα γιατί το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό. Όταν έχεις να καταγγείλεις κάτι το καταγγέλλεις στον εισαγγελέα. Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του; Κατηγορούν, καταδικάζουν άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι. Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν. Στην αρχή της καριέρας μου υπήρχε κάτι θρασύδειλο, δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν έχω καλή εντύπωση για το παρελθόν μου. Δεν έχω παράπονο από τον τρόπο που με δέχτηκαν αλλά από τον τρόπο που με δέχτηκα να κάνω όλη αυτή τη ζωή που έκανα. Θα μπορούσα να προσέξω περισσότερο την πνευματική μου διατροφή. Νόμιζα ότι ήμουν στη μαρκίζα πρώτο όνομα, από μικρό παιδί ήμουν ψωνάρα».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: