ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ: Όταν η φράση “να ‘χε η ζήλεια ψώρα” βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή

ΟPEN BEYOND – Εδώ και μέρες η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να ταξιδέψει με τις φίλες της στο Παρίσι. Έτσι και έκανε.

Ο ανταγωνισμός (γιατί συναγωνισμό δεν μπορεί να τον αποκαλέσει κανείς – αν και ούτε ανταγωνισμό μπορείς να το πεις με τετοια νούμερα που κάνει το OPEN) βρήκε αφορμή αυτό το ταξίδι για να κυκλοφορήσει το trailer της αυριανής εκπομπής ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ, κοροιδεύοντας ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Έτσι, μετά την αναίτια επίθεση πριν από μερικές εβδομάδες της Ιωάννας Μαλέσκου, για μια εκπομπή την οποία η ίδια ομολόγησε ότι δεν είχε δει κιόλας, και μετά το ειρωνικό κουίζ για την προσωπική ζωή της Κατ Κεν, η Μπέττυ Μαγγίρα δίνει ρεσιτάλ αγένειας με το παρακάτω trailer.

Πολλοί μιλάνε για πόλεμο των δύο κυριών με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει την απεγνωσμένη κίνηση της παρουσιάστριας του OPEN προκειμένου να δει (ίσως) κάποια στιγμή υψηλότερα του 4%, νούμερα στους πίνακες της Nielsen, καθώς, εκτός από αποτυχημένη εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, βρίσκεται και πολλές μέρες της εβδομάδα κάτω και από τις εκπομπές της ΕΡΤ1.

Μη ξεχνάμε και το πιθανό άγχος, που μπορεί να έχουν στη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς πρόσφατα δημοσιεύματα σε Νassosblog.gr και Tvnea.com θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού να μεταφέρουν τη Μαγγίρα είτε στη μεσημεριανή ζώνη, είτε το Σαββατοκύριακο.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: