19.10.2020: Πρωινές ειδήσεις για τον πρωινό σας καφέ

🗓  Η Έφη Σαρρή μίλησε για τα αρνητικά σχόλια, τη συμμετοχή της J2US και αν θα δεχτεί τα σχόλια της επιτροπής. «Καλό είναι όταν κάποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις να το υποστηρίζει με κάποιον τρόπο, γιατί ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει; Τον πιστεύουμε; Θέλετε να ρωτήσετε τους παίκτες;». Για το αν υπάρχει «κόντρα» με  τη Δέσποινα Βανδή είπε ότι δεν θα ήθελε να κριθεί από κανέναν – όχι ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή – διότι είναι δασκάλα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε η Βανδή ότι βρέθηκε κάτι πιο δυνατό από τον Τρύφωνα. Με βρήκε εξ απίνης, δεν φανταζόμουν ότι θα είχε μια τόσο ωραία απάντηση για μένα».

🗓  Η Βίκυ Κάβουρα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Just the 2 of us, μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το μουσικό show αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη και φέτος δεν παρουσιάζει τα backstage.

“Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το show. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Δεν το παρακολούθησα το show, γιατί είχα πάει στο χωριό μου, στη Σπάρτη […] Εγώ είμαι στο χώρο εννέα χρόνια. Πάντα σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει δουλειά. Από μεριά μου, βέβαια, και εγώ είμαι πάντα συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνω, στηρίζω μέχρι τέλους και δεν εγκαταλείπω ποτέ. Δεν έχω κάτι επαγγελματικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, διότι βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά μου”.

🗓  H Shaya μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του znews.gr και τον Τζόνι Αποστολίδη για το τι κάνει αυτή τη στιγμή αλλά και πιο είναι το όνειρό της.

«Είμαι στο στούντιο τακτικά, ετοιμάζω τραγούδια αλλά ταυτόχρονα φτιάχνουμε το μαγαζί της μητέρας μου στη Βάρη που θα είναι ένα beauty center και ετοιμάζω το e-shop μου που θα έχω διάφορα προϊόντα μόδας και ομορφιάς. Μέσα στον χρόνο θα είναι όλα έτοιμα […] (Τηλεόραση βλεπει) Όχι πολύ. Έχω το παιδί και όλες μου τις ασχολίες και όποτε έχω λίγο χρόνο παρακολουθώ. Μου άρεσε πάρα πολύ το The Voice και του εξωτερικού και το ελληνικό. Φέτος δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω πολύ. Είναι στο είδος μου. Έχω ένα κρυφό όνειρο να γίνω μια μέρα κριτής σε ένα τέτοιο σόου γιατί πιστεύω ότι έχω αρκετά πράγματα να προσφέρω στα νέα παιδιά».

🗓  Στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσιάζει για μια ακόμη σεζόν το «The Voice» στον ΣΚΑΙ για την επιτυχία και πώς τη βιώνει.

«Με ταπεινότητα. Επιτυχία, σε αυτόν το χώρο, είναι να αναφέρεται το όνομα σου και να αφήνει καλές εντυπώσεις».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: