24.10.2020: Κρητικός για Σεφερλή, Τανιμανίδης για sex στο Survivor και άλλα για τον πρωινό σας καφέ

🗓  «Πιτζάμα πάρτι» στο σπίτι του Στέλιου Κρητικού έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης με την κάμερα του «Ευτυχείτε» και – εκτός από τα χαριτωμένα σκηνικά και τα μαθήματα TikTok που πήρε ο Νίκος από τον master Στέλιο – είχαν και μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του.

“Έχω περάσει σε ένα άλλο στάδιο ζωής που θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Διότι για να δουλέψω με τον Μάρκο, για να είμαι εντάξει απέναντι στις προτεραιότητες και στις απαιτήσεις της δουλειάς θα έπρεπε να τα αφήσω όλα. Όπως και τα είχα αφήσει. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και με τους ανθρώπους που είναι εντάξει μαζί μου δεν μπορώ να μην είμαι συνεπής. Απλώς ένιωθα ότι είχα αφήσει πάρα πολλά πράγματα πίσω. Και κυρίως είχα αφήσει πίσω τα παιδιά μου”, είπε.

🗓  Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Νίκος Κουρής με αφορμή την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης, «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια» στο θέατρο Αθηνών. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, «Δες και βρες» θέλησε να δώσει σαφή απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

“Έχω ακούσει σε κάποιες μεσημεριανές εκπομπές ότι, «δεν δίνουν λεφτά στο Δες και Βρες, μη φανταστείτε, 100 ευρώ, 150 ευρώ». Και διάφορα τέτοια πολύ κίτρινα πράγματα, πολύ ψευδή πράγματα που δεν είναι καθόλου αλήθεια. Εμείς προχθές δώσαμε 10.000, δώσαμε 12.000 πριν από δύο εβδομάδες και δώσαμε 14.000 ευρώ πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε δηλαδή μια εκπομπή η οποία δεν δίνει χρήματα. Επειδή είμαστε στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ δεν δίνει χρήματα. Γιατί άραγε οι άνθρωποι βγαίνουν και λένε αυτά τα πράγματα; Τι κερδίζουν; Δεν έχει πολλή σημασία να μη σε παίρνει κανείς στα σοβαρά επειδή δεν λες τίποτα που να αληθεύει» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

🗓  Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΥTV», στα προσεχή επεισόδια του. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ (ΑΝΤ1) πρόκειται να δούμε ακόμα δύο ηθοποιούς να καταφθάνουν, στο στρα­τόπεδο του Γούλα και του Σκορδά. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μαράκη, ο οποίος είχε ξεχωρίσει τα δύο προηγούμενα χρό­νια στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», και τον Θανάση Βλαβιανό. Σύμφωνα με το σενάριο οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν δύο συντελεστές μίας ταινίας ρε επιμορφω­τικό θέμα, που έχουν αναλάβει να γυρίσουν κατόπιν εντολής του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

🗓  Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο «Χιούστον το λύσαμε» και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη.

“«Το Survivor δεν είναι Big Brother να καταγράφει και να δείχνει τα πάντα. Παρόλα αυτά οτιδήποτε έχει ενδιαφέρον φαίνεται και στον τηλεθεατή. Δεν υπάρχει κάτι που να κρύβεται. Θα σου πω κάτι όμως για να είμαι σωστός. Επειδή οι παίκτες ζούνε σε μια μεγάλη έκταση, σε μια παραλία που έχει και φυτά, αν πάνε κάπου μπορεί να μην το μάθει ούτε ο καμεραμάν, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Θα απαντήσω στους τηλεθεατές. Δεν καπνίζουν οι παίκτες μέσα στο Survivor. Έχει γίνει σεξ μέσα στο Survivor», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: