25.10.2020: Η εξομολόγηση του Αθερίδη, το φιλί του Βασάλου και άλλα για τον πρωινό σας καφέ

🗓  Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Θοδωρής Αθερίδης.

“Για μένα ήταν εύκολο να μοιραστώ ότι ήμουν αλκοολικός. Πειθαρχημένος είμαι μόνο στη δουλεια. Το κλικ που με έκανε να πάω στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ήταν ότι πίστεψα ότι μόνος μου δεν θα τα καταφέρω. Η πρώτη μέρα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, όταν έγινε ο σεισμός. Την τρίτη μέρα νιώθω ότι θέλω να πιω και αντί να το κάνω βρήκα το τηλέφωνο των ΑΑ. Τη γυναίκα μου την έπιασαν κλάματα. Έκλεισα ραντεβού, με υποδέχτηκε ένας άνθρωπος αλκοολικός εκεί, μου κάνει μια συνέντευξη, καταλαβαίνει ότι είμαι για τα μπάζα και μου λέει “Έλα”. Κάτι που με έκανε να πω ότι πρέπει να το σταματήσω ήταν η δουλειά. Εκεί ήμουν άψογος ακόμα και όταν έπινα. Δεν είχα εικόνα μεθύστακα. Στις ομάδες το λέμε “τοκογλύφο” το αλκοόλ, σου δίνει και όταν έρθει η ώρα να σου ζητήσει είναι πολύ δύσκολο. Έκανα ταυτόχρονα το “Η αγάπη είναι ελέφαντας” και το “Και πάλι φίλοι”. Οι δύο βοηθοί είχαν κανονίσει να μη συναντιούνται τα γυρίσματα αλλά δεν είχαν υπολογίσει ότι πρέπει να κοιμάμαι […] Ήμουν ο αλκοολικός που έπινε από το πρωί μπύρες και με τη δύση του ηλίου ένα μπουκάλι ουίσκι. Τον Σεπτέμβριο έκλεισα 21 χρόνια χωρίς αλκοόλ. Μετά το πρώτο εξάμηνο της απεξάρτησης πήγα να κυλήσω ξανά. Από τότε δεν το έχω βάλει στο στόμα μου. Θέλω να πω ευχαριστώ στο Θεό και στην Ελένη”, ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

🗓  Ο Γιώργος Λασκαρίδης, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, είχε συμφωνήσει να βρίσκεται φέτος στο Dot και μάλιστα είχε ανακοινωθεί από την παραγωγή της εκπομπής. Το συμβόλαιο, όμως, που είχε με το Star δεν του επέστρεψε να μπει σε αυτή τη νέα επαγγελματική διαδικασία.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην ομάδα σας, όμως, έχω ένα συμβόλαιο με την παραγωγή από το Star και δεν με άφησαν να έρθω, μου απαγόρευσαν δηλαδή να έρθω να μαγειρέψω στην εκπομπή και στο κανάλι. Είδα ότι κάποιοι από το MasterChef έχουν πάει σε άλλα κανάλια. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιέφερε να είμαι σε κανένα πρωινό, σε κανένα κανάλι να μαγειρεύω, εκτός από το Dot και ο λόγος είναι ότι θα ήμασταν δύο φορές το μήνα να μαγειρεύαμε, το οποίο μου άρεσε και με βόλευε πάρα πολύ… Και επειδή είστε και εσείς οι δύο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Οπότε, με το που μου είπαν ότι “δεν σε αφήνουμε να πας σε αυτή την εκπομπή”, εντάξει, δεν έκανα ολόκληρο θέμα», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

🗓  Η κάμερα του “Έλα Χαμόγελα” και ο Γρηγόρης Μπάκας,συνάντησαν την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία απάντησε για το αν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης αλλα και για τον ανταγωνισμό.

«Δεν παρακολουθώ τα νούμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα ξέρω. Έτσι, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη όντως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά από ό,τι φαίνεται υπάρχει χώρος για αυτούς που κάνουν κάτι ωραίο με την καρδιά τους να συνυπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων.

🗓  Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” στην οποία συμμετέχει και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος. Δε θα μπορούσε λοιπόν την αναγγελία της να κάνει άλλος εκτός από εκείνον, μόνο που ως γνωστός ο Κωνσταντίνος δεν αγαπά τα πολύ μελό λόγια για αυτό και ο τρόπος με τον οποίο αρχικά υποδέχτηκε την αγαπημένη του έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να γκρινιάξει.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: