26.10.2020: Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Μαντώ, Κωνσταντίνος Βασάλος στα πρωινά νέα για τον καφέ σας

🗓  Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή υποδέχθηκαν στο DOT η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το body positivity που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είτε είσαι 30 είτε είσαι 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Υπάρχει αυτό το body shaming και ισχύει και για άντρες και για γυναίκες. Έβλεπα τον τρόπο που φερόντουσαν σε μένα, στην καθημερινότητά μου. Αυτό το επικριτικό, αν έχεις κάτι διαφορετικό, σε κοιτάζουν. Ναι, είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό και δεν με νοιάζει κιόλας. Χωρίς να με γνωρίζουν με σταματούν και μου λένε να αδυνατίσω. Δεν με ενοχλεί, δεν μπορείς να ασχολείσαι με τέτοια άτομα γενικά. Το μειονέκτημα στον άνθρωπο είναι όταν δεν σέβεται κανέναν άλλον. Μόνο αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα. Δεν ένιωθα μειονεκτικά, αλλά καταλάβαινα από τα βλέμματα ότι είμαι διαφορετική».

🗓  O σύντροφός της ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολίασε την εμφάνισή της αγαπημένης του, Ευριδίκης Βαλαβάνη, μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Όταν τελείωσε, πήρα τηλέφωνο την Ευρυδίκη και της είπα αντικειμενικά την άποψή μου. Ήταν πολύ καλή για τις τρεις πρόβες που έκανε. Το μόνο που δεν μου άρεσε, ήταν στο πρώτο κουπλέ που είχε μία μικρή υπερβολή για να μην βγει υποτονική. Μίλησα και με τον Ηλία Βρεττό και μου είπε πως είχα δίκιο…».

🗓 Στο περιοδικό «Enjoy» και την Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννη Μπέζος, ο οποίος μίλησε και για τον κατακλυσμό της ελληνικής τηλεόρασης από ριάλιτι.

“Να μην τα βλέπουμε λοιπόν. Τα ριάλιτι γίνονται γιατί κάποιοι τα βλέπουν. Εγώ πραγματικά απορώ γι’ αυτές τις παραγωγές που απαξιώνουν τη γυναίκα. Αλήθεια, πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα, γιατί σώπασαν; Τι κάνουν τα γυναικεία σωματεία ισότητας; Τους αρέσουν αυτό που βλέπουν; Εγώ ντρέπομαι.”

🗓  Τον άνθρωπο που τραγούδησε για πρώτη φορά στίχους της φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο λόγος για τη Μαντώ, την ερμηνεύτρια που άφησε εποχή στα 80΄s και 90΄s με την κρυστάλλινη φωνή της και τις μεγάλες της επιτυχίες.

«Είπα τραγούδια λαϊκά που δεν θα ήθελα. Τραγούδια που δεν θα τα επέλεγα εγώ για εμένα. εποχή και οι δισκογραφικές μας τα επέβαλαν. Ήμουν η μοντέρνα τραγουδίστρια που μπορεί να είχα τον Νο.1 δίσκο στην αγορά και άνοιγα το πρόγραμμα. Και κάποια άλλη που μπορεί να είχε μισό σουξέ ήταν πρώτο όνομα». Σιγά σιγά άρχισε να με ενοχλεί. Όχι μόνο όσον αφορά στη φήμη και την ιεραρχία αλλά και για οικονομικούς λόγους. Οι άλλοι έπαιρναν τα τριπλάσια χρήματα από εμένα που ήμουν η μοντέρνα τραγουδίστρια. Και έτσι προσαρμόστηκα», δήλωσε.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: