ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: H οργή το Μάνεση, τα δάκρυα της Μιχαηλίδου, η απάθεια της Μελέτη

ALPHA – Τηλεοπτικό σεισμό έχει προκαλέσει η τελευταία εξέλιξη στη σαπουνόπερα της κόντρας Ελεονώρας Μελέτη και Νίκου Μάνεση, με τη χθεσινή παραίτηση της Τίνα Μιχαηλίδου.

Οι πρωινές εκπομπές σήμερα φιλοξενησαν εκτενή ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών με το STAR και τον ALPHA σαφώς να μην έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

H Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου η οποία τη ρώτησε για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου και τα υπονοούμενα του Νίκου Μάνεση που έβαλε τα ξημερώματα. Η Ελεονώρα αντέδρασε με χιούμορ.

«Δεν απαντάω στο ο,τιδήποτε, δεν μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ό,τι πρέπει να πει η μία στην άλλη τα έχουμε πει. Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός, όποιος θέλει ας μιλήσει για τον εαυτό του», είπε.

«Το Πρωινό» εντόπισε την Τίνα Μιχαηλίδου μετά την παραίτησή της και η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον λυγμό της αναφερόμενη σε αυτό.

«Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (τεταμένες σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση). Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη», είπε.

Μιλώντας στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, ο Νίκος Μάνεσης αδειάζει την Τίνα Μιχαηλίδου.

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά; Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κα. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει «κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει». Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ. Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: