ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης από την εκπομπή. Όλη η αλήθεια!

OPEN – Η χθεσινή Παρασκευή, ήταν η τελευταία μέρα που στην παρέα του “Ευτυχείτε”, συμμετείχε και ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού “ΟΚ”, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, μάθαινε για τη λήξη της συνεργασίας του με το Open μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα. Τι συνέβη όμως και ο Γεωργιάδης βρίσκεται πλέον εκτός της ομάδας του πρώτου σε τηλεθέαση μέχρι στιγμής πρωινού προγράμματος;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η τριβή με το κανάλι, άρχισε όταν εντάθηκαν πριν από περίπου 2 εβδομάδες τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 στους τηλεοπτικούς σταθμούς και studio. Συγκεκριμένα και μετά από οδηγία του ΕΟΔΥ προς τα κανάλια, οι παρουσιαστές και συμμετέχοντες σε εκπομπές έπρεπε να κρατούν αποστάσεις 2 μέτρων αλλά και να είναι αριθμητικά συγκεκριμένοι στον ίδιο χώρο, αλλιώς θα έπρεπε να φορούν μάσκες όπως ακριβώς επιβάλλεται και στους προσκεκλημένους τους.

Στο “Ευτυχείτε” λοιπόν, οι αποστάσεις επέτρεπαν στο κεντρικό τραπέζι να βρίσκονται συνολικά 4 συμμετέχοντες. Ο πέμπτος της παρέας, δεν απομακρύνθηκε σε άλλο στούντιο, αλλά κάθισε σε απόσταση τριών μέτρων μακριά, στον καναπέ της εκπομπής. Και συμμετείχε κανονικά στη ροή του “Ευτυχείτε”, αφού ήταν ουσιαστικά στον ίδιο χώρο. Αυτός ο πέμπτος άνθρωπος ήταν ο Νίκος Γεωργιάδης. Κι εκεί άρχισαν όλα…

Ο πανελίστας μετά από τις πρώτες τρεις μέρες, άρχισε να εκφράζει παράπονα, μιλώντας απαξιωτικά όπως λένε οι πληροφορίες, για άλλους πανελίστες της εκπομπής και κυρίως για τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος ωστόσο έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό των θεμάτων της εκπομπής σε αντίθεση με τον Γεωργιάδη που μπορούσε να υποστηρίξει μόνο μια ενότητα που ο ίδιος έκανε (το “πιτζάμες party” με έναν celebrity μια φορά την εβδομάδα).

Η συμπεριφορά του Γεωργιάδη συνεχίστηκε, ενώ έφτασε στο σημείο μην εμφανίζεται μαζί με την υπόλοιπη παρέα της εκπομπής στο φινάλε κάθε μέρας, κάτι που από πολλούς χαρακτηρίστηκε σαν…σταριλίκι. Η στάση του δημοσιογράφου δεν άλλαξε, με τον ίδιο από τη μια να ζητά να επιστρέψει στο τραπέζι στη θέση του Πουλόπουλου, (ή ακόμη και της Χρίσλας Γεωργακοπουλου φωνάζοντας στα γραφεία “ποια είναι αυτή, εγώ είμαι ανώτερος της!”) κι από την άλλη να μην φέρνει θέματα στην εκπομπή, αρνούμενος μάλιστα όπως μάθαμε να κάνει και το γύρισμα της μοναδικής ενότητας που είχε στην εκπομπή, ακυρώνοντας τον καλεσμένο την τελευταία στιγμή!

Έτσι χθες, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μετά από ακόμη ένα επεισόδιο που προκάλεσε επιτιθέμενος ακόμη και κατά της Κατερίνας Καινούργιου υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να είναι ο “Νο 2” στον αέρα της εκπομπής, ενώ την ίδια ώρα ο σταθμός προσπαθούσε να βρει λύση στο…χωροταξικό του πάνελ που ο ίδιος είχε απαιτήσει! Οι υπεύθυνοι του “Ευτυχείτε”, ενημέρωσαν τον συμπαραγωγό Νίκο Κοκλώνη κι εκείνος με…συνοπτικές διαδικασίες απομάκρυνε τον Γεωργιάδη από την εκπομπή της οποίας το κλίμα μάλιστα, εξαιτίας και της φετινής εξαιρετικής πορείας της, είναι πολύ καλό!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: