15 Οκτωβρίου: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πίνοντας τον πρωινό σου καφέ

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ – Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και επειδή ο πρωινός καφές είναι ιερός, εδώ μαθαίνετε όλα τα μικρά gossip και πληροφορίες της τηλεόρασης.

  • Η ιστοσελίδα του ALPHA αφαίρεσε όλα όσα είχαν να κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι κάτι που συμπεριλαμβανόταν στο συμβόλαιό της ή οχι. Πάντως δεν είναι συνήθης πρακτική να αφαιρείται κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς πνευματικό δικαίωμα του καναλιού.
  • Η Έλενα Μπάση αποχωρεί απόψε από το The Bachelor σύμφωνα με τις φήμες στα social media. Βέβαια πρόσφατα το ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤΕΝΝΑ είχε αποκαλύψει, πως η 38χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη εδώ και μέρες στην Αμερική.
  • Αυτή την Παρασκευή το ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ερευνά τη φρικτή, διπλή δολοφονία του φαρμακοποιού και της συντρόφου του στο Λουτράκι. Πρόσωπα – «κλειδιά» μιλάνε για το έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη.
  • Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο Mega και μοιράζει καθημερινά Ένα Εκατομμύριο YEN και μίλησε στο περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα. Στην ερώτηση για το The Bachelor, είπε:Δε μου αρέσουν καθόλου τα reality. Μου είναι αφόρητα. Δεν τα παρακολουθώ. Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο όμως δεν τους αφιερώνω το χρόνο μου.  Ούτως ή άλλως βλέπω ελάχιστα τηλεόραση χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω μία πολύ γενική εικόνα του τι γίνεται. […] Γιατί ο άνδρας δεν υποτιμάται; Όλο το πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου.
  • Τι θα γίνει απόψε στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ; Η Τασία υπενθυμίζει στον Περίανδρο ότι η εμμονή του με τη Στέλλα, θυμίζει την έμμονη του με τη Χαρά Ο Περίανδρος την αποπαίρνει άλλα στην πραγματικότητα η Τασία έχει πέσει διάνα Ο Περίανδρος ψάχνει αφορμές για να συναντηθεί με τη Στέλλα και αποφασίζει για πρώτη φορά να τρέξει, μπας και τη συναντήσει την ώρα που κι εκείνη κάνει τζόγκινγκ. Εν τω μεταξύ ο αστυνόμος, έχει συλλάβει τον Τάσο και την Κανέλα, ως σατανικό ζεύγος δολοφόνων εραστών και τους ανακρίνει. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Φατσέας θα μπει μέχρι και στην κουζίνα για χάρη της Σταυρούλας. Η Βάλια, ζητάει από τον Δημήτριο να εξομολογηθεί για τις αμαρτίες της, ενώ ο Μάνος, ανακοινώνει στην Αρετή ότι πρέπει να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Εκείνη, πηγαίνει χαρούμενη στον μέλλοντα πεθερό της για να πει πρώτα σε εκείνον ότι υποψιάζεται πως ο Μάνος θα τη ζητήσει σε γάμο Ο Περίανδρος όμως, που ξέρει τα πραγματικά συναισθήματα του Μάνου, την συμβουλεύει να κάνει κάτι ακραίο Κάτι που θα δέσει τον Μάνο μαζί της οριστικά.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: