Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 11/9/2022
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ: Σε πρώτη μετάδοση από τον ΑΝΤ1">

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 11/9/2022
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ: Σε πρώτη μετάδοση από τον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1 – Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει πράματα και θάματα! Πριν την μεγάλη και πολυαναμενόμενο πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να εκτοξεύσει τα ποσοστά τηλεθέασής του στον αέρα!

Το βράδυ της Κυριακής 11/9 και συγκεκριμένα στις 20:00 οι περισσότεροι – κυρίως οικογένειες – θα συντονίσουν τους δέκτες τους στον ΑΝΤ1… Η οικογένεια Άνταμς σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει ως κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Άνταμς δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Γουένσντεϊ για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.

H ταινία είναι μεταγλωττισμένη.

Η Οικογένεια Άνταμς ουσιαστικά είναι μια αμερικανική υπερφυσική μαύρη κωμωδία του 1991 που βασίζεται στους χαρακτήρες από το καρτούν που δημιούργησε ο σκιτσογράφος Τσαρλς Άνταμς και την τηλεοπτική σειρά του 1964 σε παραγωγή Ντέιβιντ Λέβι.

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: